Bubite rosii pe penis
In urma unui contact sexual cu sotia mea am simtit intai o durere la nivelul penisului. Apoi mi-au aparut bubite rosii pe penis. Am cumparat de la farmacie Betadine, iar apoi am fost si la dermatolog. Acesta m-a diagnosticat cu balanita candidozica. Mi-a spus sa iau Nidoflor si Canesper crema si orungal capsule si sa o trimit si pe sotia mea la ginecolog sa primesca si ea tratament. Problema este ca sunt deja dupa vreo 10 zile de tratament si nu simt vreo ameliorare (bubitele nu au disparut). Cred ca betadinul mai tare si-a facut efectul, doar ca am facut in continuare sex neprotejat cu sotia mea. Ei la analize i-au iesit usoare urme de candida. Este posibil ca diagnosticul si bineinteles tratamentul meu sa fie gresit?
2 comentarii
Relatiile sexuale sunt interzise in timpul tratamentului. Unii medici zic ca si 3 zile dupa. Altfel o dati de la unul la altul.
E acelasi diagnostic la amandoi. Nici tratamentul si nici diagnosticul nu sunt gresite.
E acelasi diagnostic la amandoi. Nici tratamentul si nici diagnosticul nu sunt gresite.
Relatiile sexuale sunt interzise si cu sotia si cu oricine altcineva. Eu cred ca diagnosticul poate fi gresit daca dupa 10 zile de tratament nu vedeti nici o ameliorare. Sotia ce tratament a primit?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Puncte albe pe penis
- 6zona rosie pe penis
- 1sunt disperat! bubite albe pe penis
- 281iritatie pe capul penisului
- 2Nu stiu ce sunt bubitele astea rosii?!Putin ajutor va rog!
- 10Bubite mici albe la baza penisului si pe testicule
- 2ajutor bubite rosii pe capul penisului
- 4Bubite ca niste negi
- 3Mici puncte pe penis
- 0Bubita la baza capului penisului.
- 4bubite ca niste cosuri
- 1Exfoliere penis si bubite albe
- 8Bubite penis
- 0Bubite Rosii
- 7Bubite penis, usturimi si discomfort!
- 1Mici bubite pe capul penisului.
- 0puncte rosii pe capul penisului
- 13 bube albe pe capul penisului
- 3Bubite mici albe preput
Mai multe informații despre: balanita candidozica bubite rosii pe penis bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: