Dezvirginare - sângerări rozalii spre roșii care apar după terminarea actului sexual
buna ziua, am o întrebare care are legătură cu medicina ginecologica.
De curând mi-am început viața sexuala, însă am niste sângerări rozalii spre roșii care apar după terminarea actului sexual. Au apărut de trei ori și deja incep sa mă îngrijorez. Petele apar cu aproximativ o oră sau o seara după terminarea actului. Îmi puteți da niste răspunsuri?
De curând mi-am început viața sexuala, însă am niste sângerări rozalii spre roșii care apar după terminarea actului sexual. Au apărut de trei ori și deja incep sa mă îngrijorez. Petele apar cu aproximativ o oră sau o seara după terminarea actului. Îmi puteți da niste răspunsuri?
2 comentarii
Buna ziua,
Este foarte probabil ca sangerarile au legatura cu dezvirginarea in sine, fiind produse de ruperea himenului. Iti recomand sa lasi sa treaca o perioada de cel putin o săptămână astfel incat zona sa se poata vindeca. Igiena si protectia sunt foarte importante. Daca totusi problema persista este recomamdat sa mergi la un control ginecologic.
Este foarte probabil ca sangerarile au legatura cu dezvirginarea in sine, fiind produse de ruperea himenului. Iti recomand sa lasi sa treaca o perioada de cel putin o săptămână astfel incat zona sa se poata vindeca. Igiena si protectia sunt foarte importante. Daca totusi problema persista este recomamdat sa mergi la un control ginecologic.
Mulțumesc enorm de mult, sper sa aveți dreptate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sangerare la 2 zile dupa sex
- 3dupa sex... sangerare vaginala ori de cate ori merg la baie
- 3probleme dupa terminarea actului sexual !
- 3sangerari dupa actul sexual
- 4sangerari vaginale dupa sex
- 1sangerare dupa act sexual
- 4Sangerari dupa contact
- 1Sangerare dupa sex
- 1Sangerare dupa contact sexual. Efect ACC?
- 4Sangerare dupa contactul sexual
- 1sangerare act sexual
- 0Sangerare perineu
- 0Menstruatie
- 1Sangerare dupa contactul sexual !!
- 2Dupa un contact sexual am avut parte de sangerari
- 0Sangerare dupa actul sexual
- 1Sânge după actul sexual
Mai multe informații despre: sangerarea dupa actul sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: