Hemoragie după actul sexual

11-07-2018
daiadai
Nu este medic/terapeut
daiadai
Buna ziua ! Am 18 ani iar acum o săptămâna, am avut primul contact sexual după care am avut o ușoară hemoragie care a durat 3 zile. După alte 2 zile, după contactul sexual, din nou aceeași problema o ușoară hemoragie care a durat câteva ore. Din nou, după alte 2 zile aceeași problema, hemoragie dar intr-o cantitate mai mare. Menționez ca peste 3-4 zile ar trebui sa apăra menstruația. Întrebarea mea este dacă menstruatia a apărut mai repede sau este doar o hemoragie din cauza actului sexual.
2 comentarii
1
11-07-2018, ora 08:28
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Încercați să faceți o pauză și vedeți dacă mai apare hemoragia. Probabil au fost resturi de himen. Dacă se întâmplă în continuare mergeți la medic care vă va da și alte informații despre activitatea sexuală care să vă ajute în viitor.
0
12-07-2018, ora 15:04
Psiholog Gabriela Gușoi
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriela Gușoi
Mergeți, după încheierea menstruatiei, la un medic ginecolog. În felul acesta, aveti si cateva zile răgaz sa vedeti daca sangerarile persista, in absenta contactului sexual.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hemoragiile postcoitale la femei (sângerarea după actul sexual)
  •