Ajutati-ma. Sangerari in timpul actului sexual
Am o relatie la distanta si am sangerari dupa actul sexual. Am crezut ca sunt eu prea ingusta pt ca nici nu o facem regulat si la penetrare am o mica durere. Dupa o luna simt cum devin mai mica dar se intampla sa o facem si dupa 2 luni. Iar cantitatea de sange difera de actul sexual. Ultima data cand am facut dragoste aproape ca nici nu se vedea sangele. Dar tot sunt speriata. Imi curge sange deja de mult timp si nu am fost la ginecolog deoarece am crezut ca imi face rana, mai ales la inceput cand ma si doare, dupa ma obisnuiesc cu el si imi dispare si durerea
2 comentarii
Bună seara!
E important să faceți un control la ginecolog, pentru a stabili clar din ce cauză se produce sângerarea.
Nu vă jucați cu astfel de lucruri, pentru că sănătatea este foarte importantă.
Puteți face și un tratament cu CICATRIDINA OVULE, care are eficiență atunci când simțiți durere, uscăciune și disconfort în timpul actului sexual, dar asta după ce vă vede un ginecolog, să fiți sigură că nu-i o altă problemă.
E important să faceți un control la ginecolog, pentru a stabili clar din ce cauză se produce sângerarea.
Nu vă jucați cu astfel de lucruri, pentru că sănătatea este foarte importantă.
Puteți face și un tratament cu CICATRIDINA OVULE, care are eficiență atunci când simțiți durere, uscăciune și disconfort în timpul actului sexual, dar asta după ce vă vede un ginecolog, să fiți sigură că nu-i o altă problemă.
buna, sangerarea poate avea cauze multiple, numai medicul ginecolog poate da un diagnostic real, restul sunt speculatii. Avand in vedere cele descrise, este posibil inclusiv sa fie un himen incomplet deflorat (raritatea actelor sexuale poate intretine refacerea membranei), asa ca motive de spaima nu aveti. Lamuriti cu medicul si succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sangerari dupa actul sexual
- 4sangerari vaginale dupa sex
- 1sangerare dupa act sexual
- 3sangerare a 2-a zi dupa primul act sexual
- 4sangerari dupa actul sexual
- 4Sangerare dupa contact sexual
- 5sangerari dupa actul sexual
- 4Sangerare dupa contactul sexual
- 0Intrebare - sangerare rosiatica urmata de mici cheaguri dupa contact sexual
- 1Durere în timpul actului sexual și sângerare dupa
- 0Menstruatie
- 1Sangerare in urma contactului sexual
- 2Dupa un contact sexual am avut parte de sangerari
- 1Ajutati-ma - sangerari dupa fiecare contact sexual si o senzatie de usturime, arsuri, intepaturi.
- 1Sângerare după act sexual în afara menstruației
- 0Sangerare dupa actul sexual
- 8Menstruatie sau sangerari anormale?
- 0Curiozitate - sângerări după contact sexual
- 1Sânge după actul sexual
Mai multe informații despre: sangerarea dupa actul sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: