Ajutati-ma - sangerari dupa fiecare contact sexual si o senzatie de usturime, arsuri, intepaturi.
Buna seara!
Am 45 de ani, avut pus un sterilet timp de 7 luni, (Mirena). Dupa 6 luni in care nu am inceput sa am o menstruatie cat de cat regulata am inceput sa am sangerari dupa fiecare contact sexual si o senzatie de usturime, arsuri, intepatri.
Timp de o luna am am suportat aceste simptome in speranta ca vor trece dupa care am luat decizia de a merge la medic pentru a mi extrage steriletul,
A trecut o saptamana de la inlaturarea lui insa simptomele continua si nu stiu ce sa fac...
Medicul nu mi a zis nimic de genul cum ca am ceva complicatii sau vreo infectie, doar a scos steriletul, mi a spus ca e normal sa sangerez dupa contact si mi a mai spus sa ma gandesc la o masura de protectie...
Ce ma sfatuiti
Am 45 de ani, avut pus un sterilet timp de 7 luni, (Mirena). Dupa 6 luni in care nu am inceput sa am o menstruatie cat de cat regulata am inceput sa am sangerari dupa fiecare contact sexual si o senzatie de usturime, arsuri, intepatri.
Timp de o luna am am suportat aceste simptome in speranta ca vor trece dupa care am luat decizia de a merge la medic pentru a mi extrage steriletul,
A trecut o saptamana de la inlaturarea lui insa simptomele continua si nu stiu ce sa fac...
Medicul nu mi a zis nimic de genul cum ca am ceva complicatii sau vreo infectie, doar a scos steriletul, mi a spus ca e normal sa sangerez dupa contact si mi a mai spus sa ma gandesc la o masura de protectie...
Ce ma sfatuiti
1 comentarii
Te sfatuiesc sa faci analize. Papanicolau si secretie. Daca iese vreo modificare la papanicolau, mergi mai departe cu genotipare HPV. Daca si aia iese pozitiva, colposcopie.
Ecografia transvaginala poate ajuta, de asemenea, cine stie de unde vine sangerarea.
Iar colposcopia vede direct colul uterin, poate s a produs vreo leziune pe el.
Direct la investigatii ca nu e de gluma!
Ecografia transvaginala poate ajuta, de asemenea, cine stie de unde vine sangerarea.
Iar colposcopia vede direct colul uterin, poate s a produs vreo leziune pe el.
Direct la investigatii ca nu e de gluma!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sangerari vaginale dupa sex
- 3sangerare a 2-a zi dupa primul act sexual
- 4sangerari dupa actul sexual
- 4Sangerare dupa contact sexual
- 4Sangerari dupa contact
- 5sangerari dupa actul sexual
- 2sangerari dupa contact sexual
- 1Sangerare dupa contact sexual. Efect ACC?
- 1sangerare act sexual
- 0Intrebare - sangerare rosiatica urmata de mici cheaguri dupa contact sexual
- 2Dezvirginare - sângerări rozalii spre roșii care apar după terminarea actului sexual
- 1Durere în timpul actului sexual și sângerare dupa
- 1Sangerare dupa contactul sexual !!
- 1Sangerare in urma contactului sexual
- 2Dupa un contact sexual am avut parte de sangerari
- 8Sângerare pe lenjerie după actul sexual
- 1Sângerare după act sexual în afara menstruației
- 0Curiozitate - sângerări după contact sexual
- 1Sânge după actul sexual
Mai multe informații despre: sangerarea dupa actul sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: