Ajutati-ma - sangerari dupa fiecare contact sexual si o senzatie de usturime, arsuri, intepaturi.

02-02-2021
marielena
Nu este medic/terapeut
marielena
Buna seara!

Am 45 de ani, avut pus un sterilet timp de 7 luni, (Mirena). Dupa 6 luni in care nu am inceput sa am o menstruatie cat de cat regulata am inceput sa am sangerari dupa fiecare contact sexual si o senzatie de usturime, arsuri, intepatri.
Timp de o luna am am suportat aceste simptome in speranta ca vor trece dupa care am luat decizia de a merge la medic pentru a mi extrage steriletul,
A trecut o saptamana de la inlaturarea lui insa simptomele continua si nu stiu ce sa fac...
Medicul nu mi a zis nimic de genul cum ca am ceva complicatii sau vreo infectie, doar a scos steriletul, mi a spus ca e normal sa sangerez dupa contact si mi a mai spus sa ma gandesc la o masura de protectie...
Ce ma sfatuiti
1 comentarii
0
05-02-2021, ora 11:32
EUstd
Nu este medic/terapeut
EUstd
Te sfatuiesc sa faci analize. Papanicolau si secretie. Daca iese vreo modificare la papanicolau, mergi mai departe cu genotipare HPV. Daca si aia iese pozitiva, colposcopie.

Ecografia transvaginala poate ajuta, de asemenea, cine stie de unde vine sangerarea.
Iar colposcopia vede direct colul uterin, poate s a produs vreo leziune pe el.

Direct la investigatii ca nu e de gluma!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hemoragiile postcoitale la femei (sângerarea după actul sexual)
  •