sangerari dupa actul sexual
buna ziua am 22 de ani si am si eu o problema.dupa actul sexual am mici scurgeri de sange.sunt normale aceste scurgeri?tin sa mentionez ca nu intodeauna am aceste scurgeri. va multumesc
4 comentarii
Nu sunt normale aceste scurgeri de gange, ar trebui sa faci un control ginecologic...
eu am facut un control amanuntit acum 2 luni cand am venit in tara si medicul mia zis ca este totul ok.am uitat sa spun eu iau si ac trire_gol de la care ma simnt foarte rau am stari de voma si dureri insuportabile.si ammai uitat sa va spun eu am nascut acum 4 ani si la nastere mau chiuretat.cand am mers la doctor mia zis ca am sio rana pe uter.cand am facut controlul acum 2 luni mi_a zis ca nu am nicio rana e posibil sa dispara singura? va multumesc mult patricia
Poate ca in acesti 4 ani ai mai urmat tratament..e posibil sa se fi inchis, dar totusi daca mai ai sangerari dupa actul sexual apeleaza la un alt ginecolog si fa si testul Papanicolau. Daca ti-e rau intrerupe Triregol si ia alt tip de pilule din alta grupa de contraceptive orale combinate...incearca cu Mercilon.
va multumesc mult pentru raspunsul dat.si de tratament am facut dar am facut doar spalaturi vaginale cu galbenele si bicarbonat. va multumesc incaodata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dupa sex... sangerare vaginala ori de cate ori merg la baie
- 1sangerare dupa act sexual
- 4Sangerari dupa contact
- 5sangerari dupa actul sexual
- 1Sangerare dupa contact sexual. Efect ACC?
- 4Sangerare dupa contactul sexual
- 2Ajutati-ma. Sangerari in timpul actului sexual
- 8Sânge dupa contact sexual
- 2Hemoragie după actul sexual
- 0Intrebare - sangerare rosiatica urmata de mici cheaguri dupa contact sexual
- 2Dezvirginare - sângerări rozalii spre roșii care apar după terminarea actului sexual
- 1Sangerare in urma contactului sexual
- 8Sângerare pe lenjerie după actul sexual
- 1Sângerare după act sexual în afara menstruației
- 0Curiozitate - sângerări după contact sexual
- 1Sânge după actul sexual
Mai multe informații despre: sangerarea dupa actul sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: