Deviatie de sept, nas infundat, respiratie dificila, ameteala
Buna ziua as avea nevoie de un sfat, seara in special mi se înfundă nasul sa zic asa, pot respira dar am senzatia ca este ceva acolo si nu pot elimina, am o deviatie de sept partea dreapta mai veche, cand imi trag nasul imi pocneste urechea stg, și simt că nu mai am aer, și ametesc..am facut control pe cardio, pneumo ok...peste o săpt am programare la gastro si orl. Seara iau valeriana sa pot dormi. Ce cauze ar fi dn.dr?? Va multumesc.
4 comentarii
varsta. sex. inaltime. KG ?
ce probleme digestive ai ???
ce probleme digestive ai ???
38 ani masculin, 83kg, 1.75..nu stiu sa am probleme, urmează să fac si alte investigatii, cardio, sânge, pneumo ok...câteodată simt ca ma jenează ceva in nas si in încercarea sa o elimin, imi da stare de amețeală si insuficienta respiratorie..in special seara inainte de culcare..
1. omul respira cu Diafragma... daca sunt probleme in abdomen, balonari, inflamatii sub diafragma..asta poate da senzatia de sufocare
2. problemele de pe inttestin pot da o malabsorbtie intestinala..care duc la un sange de proasta calitate si circulatie cerebrala proasta.de acolo si ameteala
3. un reflux gastro eosfagian in somn...irita faringe si nas prin acidul gastric
PS asa ca faci initial investiagtii serioase la gastrologie si schimbi regimul alimentar
2. problemele de pe inttestin pot da o malabsorbtie intestinala..care duc la un sange de proasta calitate si circulatie cerebrala proasta.de acolo si ameteala
3. un reflux gastro eosfagian in somn...irita faringe si nas prin acidul gastric
PS asa ca faci initial investiagtii serioase la gastrologie si schimbi regimul alimentar
Va multumesc pt ajutor dnu dr.. revin cu informații dupa..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6operatie de deviatie de sept
- 12feriti-va de medici diletanti pentru operatii la nas
- 7am o sangerare nazala de anul trecut
- 1ureche infundata
- 4Acum 1 1/2 luna am fost operata de deviatie de sept si rinita hipertrofica
- 3am fost diagnosticata cu rinosinuzita cr, amigdale hipertrofice, deviatie de sept, hipertrofie corne
- 2Deviatie, perforatie de sept, buton septal, nas infundat
- 4Probleme grave gat si nas
- 0Ciudatenie dupa operatie deviatie sept
- 1Respiratie cu nod in gat si o nara infundata
- 2Apnee in somn - deviatie de sept
- 1Nara infundata
- 2Nas înfundat operat deviație de sept
- 6Orl - probleme dupa operatie deviatie de sept
- 5Nu respir bine pe nas
- 0Nas înfundat bebe de 2 lunite
- 0Nas infundat-posibila dependenta de Olynth?
- 4Deviatie se sept grava
- 10Nas infundat doar pe o nara noaptea
- 4Nas desfundat in poziție culcată?
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: