Deviatie de sept, nas infundat, respiratie dificila, ameteala

Buna ziua as avea nevoie de un sfat, seara in special mi se înfundă nasul sa zic asa, pot respira dar am senzatia ca este ceva acolo si nu pot elimina, am o deviatie de sept partea dreapta mai veche, cand imi trag nasul imi pocneste urechea stg, și simt că nu mai am aer, și ametesc..am facut control pe cardio, pneumo ok...peste o săpt am programare la gastro si orl. Seara iau valeriana sa pot dormi. Ce cauze ar fi dn.dr?? Va multumesc.
4 comentarii

varsta. sex. inaltime. KG ?
ce probleme digestive ai ???
ce probleme digestive ai ???

38 ani masculin, 83kg, 1.75..nu stiu sa am probleme, urmează să fac si alte investigatii, cardio, sânge, pneumo ok...câteodată simt ca ma jenează ceva in nas si in încercarea sa o elimin, imi da stare de amețeală si insuficienta respiratorie..in special seara inainte de culcare..

1. omul respira cu Diafragma... daca sunt probleme in abdomen, balonari, inflamatii sub diafragma..asta poate da senzatia de sufocare
2. problemele de pe inttestin pot da o malabsorbtie intestinala..care duc la un sange de proasta calitate si circulatie cerebrala proasta.de acolo si ameteala
3. un reflux gastro eosfagian in somn...irita faringe si nas prin acidul gastric
PS asa ca faci initial investiagtii serioase la gastrologie si schimbi regimul alimentar
2. problemele de pe inttestin pot da o malabsorbtie intestinala..care duc la un sange de proasta calitate si circulatie cerebrala proasta.de acolo si ameteala
3. un reflux gastro eosfagian in somn...irita faringe si nas prin acidul gastric
PS asa ca faci initial investiagtii serioase la gastrologie si schimbi regimul alimentar

Va multumesc pt ajutor dnu dr.. revin cu informații dupa..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 170operatia de deviatie de sept
- 37otomastoidita cronica supurata colesteatomatoasa ureche st
- 81m-am lovit la piscina si nasul a ramas putin deformat
- 6Rinosinuzita si deviatie de sept
- 23sinuzita maxilara
- 5operatie de deviatie de sept, sunt normale aceste urmari?
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 3Probleme cu nasul de 15 ani
- 2Deviatie, perforatie de sept, buton septal, nas infundat
- 4Probleme grave gat si nas
- 1operatie de deviatie de sept
- 0Operatie deviatie si rinoplastie gresita?rog un raspuns
- 1Operatie de deviatie de sept
- 1Probleme cu respiratul din cauza narilor care sunt infundate
- 2Apnee in somn - deviatie de sept
- 1Durere ureche nas infundat
- 0Dispnee inspiratorie, nas înfundat fără secretii
- 0Nas infundat-posibila dependenta de Olynth?
- 2De operat, deviatie de sept?
- 4Nas desfundat in poziție culcată?
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: