Polipi sau deviatie de sept?
Buna ziua!
Sunt mama unui baietel de 6 ani si 9 luni, care a fost operat la 5 ani si 2 luni de polipi.Totul a decurs normal dupa operatie, nu a mai sforait noaptea, a respirat mai bine, ba chiar am sesizat ca avea mirosul mai bun.Cat timp a frecventat gradinita a facut numeroase episoade de faringite, amigdalite.otite, si simtea nevoia sa-si drega vocea mereu(dr.pediatru zicea ca e un tic nervos - dar pe perioada vacantei nu a mai simtit nevoia sa faca asta si nici nu s-a mai imbolnavit).In schimb, am constatat ca de aproximativ 2 luni a inceput din nou sa repire greu pe nasuc, sforaie noaptea si doarme cu gura deschisa ( fara sa fie racit ).Precizez ca dr.orelist atunci cand l-a operat de polipi a spus ca are si o usoara devitie de sept.Se poate sa-i fi regenerat polipii sau poate fi si altceva?Va multumesc.
Sunt mama unui baietel de 6 ani si 9 luni, care a fost operat la 5 ani si 2 luni de polipi.Totul a decurs normal dupa operatie, nu a mai sforait noaptea, a respirat mai bine, ba chiar am sesizat ca avea mirosul mai bun.Cat timp a frecventat gradinita a facut numeroase episoade de faringite, amigdalite.otite, si simtea nevoia sa-si drega vocea mereu(dr.pediatru zicea ca e un tic nervos - dar pe perioada vacantei nu a mai simtit nevoia sa faca asta si nici nu s-a mai imbolnavit).In schimb, am constatat ca de aproximativ 2 luni a inceput din nou sa repire greu pe nasuc, sforaie noaptea si doarme cu gura deschisa ( fara sa fie racit ).Precizez ca dr.orelist atunci cand l-a operat de polipi a spus ca are si o usoara devitie de sept.Se poate sa-i fi regenerat polipii sau poate fi si altceva?Va multumesc.
1 comentarii
poate fi o rinita asociata acelei deviatii de sept
poate fi si recidiva polipilor daca copilul a avut probleme inflamatorii
foarte mare importanta are si regimul alimentar corect ( alergenii alimentari...)
poate fi si recidiva polipilor daca copilul a avut probleme inflamatorii
foarte mare importanta are si regimul alimentar corect ( alergenii alimentari...)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3problema orl.. sfaturi
- 6Am deviatie de sept si rinita hipertrofica...operatie sau nu?
- 7polipi nazali - mai multe operatii
- 13Chirurgie radiofrecventa tehnica Ellman
- 12Examinare endoscopica
- 1deviatie de sept -pt.dl.dr.FValeriu
- 4rinosinuzita cronica si hipertrofie bilaterala
- 12Baietel de 9 ani, pollipi nazali
- 10Rinita cronica hipertrofica si deviatie de sept
- 7Vegetatii nazale adenoide(polipi)... urmeaza sa ma operez
- 0Operat de deviatie de sept
- 3respir mai mult pe gura, am deviatie de sept?
- 1polipoza nazala si deviatie de sept
- 3Vaolare sinusuri - deviatie de sept
- 1Rani in nas
- 2operatie polipi
- 2Probleme ureche nas sinusuri
- 3Nas infundat
- 2Alternativa operatie rinita cronica hipertrofica și deviație de sept
- 3Polipi nazali
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal polipii nazali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: