Polipi sau deviatie de sept?
Buna ziua!
Sunt mama unui baietel de 6 ani si 9 luni, care a fost operat la 5 ani si 2 luni de polipi.Totul a decurs normal dupa operatie, nu a mai sforait noaptea, a respirat mai bine, ba chiar am sesizat ca avea mirosul mai bun.Cat timp a frecventat gradinita a facut numeroase episoade de faringite, amigdalite.otite, si simtea nevoia sa-si drega vocea mereu(dr.pediatru zicea ca e un tic nervos - dar pe perioada vacantei nu a mai simtit nevoia sa faca asta si nici nu s-a mai imbolnavit).In schimb, am constatat ca de aproximativ 2 luni a inceput din nou sa repire greu pe nasuc, sforaie noaptea si doarme cu gura deschisa ( fara sa fie racit ).Precizez ca dr.orelist atunci cand l-a operat de polipi a spus ca are si o usoara devitie de sept.Se poate sa-i fi regenerat polipii sau poate fi si altceva?Va multumesc.
Sunt mama unui baietel de 6 ani si 9 luni, care a fost operat la 5 ani si 2 luni de polipi.Totul a decurs normal dupa operatie, nu a mai sforait noaptea, a respirat mai bine, ba chiar am sesizat ca avea mirosul mai bun.Cat timp a frecventat gradinita a facut numeroase episoade de faringite, amigdalite.otite, si simtea nevoia sa-si drega vocea mereu(dr.pediatru zicea ca e un tic nervos - dar pe perioada vacantei nu a mai simtit nevoia sa faca asta si nici nu s-a mai imbolnavit).In schimb, am constatat ca de aproximativ 2 luni a inceput din nou sa repire greu pe nasuc, sforaie noaptea si doarme cu gura deschisa ( fara sa fie racit ).Precizez ca dr.orelist atunci cand l-a operat de polipi a spus ca are si o usoara devitie de sept.Se poate sa-i fi regenerat polipii sau poate fi si altceva?Va multumesc.
1 comentarii
poate fi o rinita asociata acelei deviatii de sept
poate fi si recidiva polipilor daca copilul a avut probleme inflamatorii
foarte mare importanta are si regimul alimentar corect ( alergenii alimentari...)
poate fi si recidiva polipilor daca copilul a avut probleme inflamatorii
foarte mare importanta are si regimul alimentar corect ( alergenii alimentari...)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sinechie septoturbionala, rinita alergica si deviatie de sept
- 3deviatie de sept, polip partea dreapta si rinita
- 68Deviatie de sept
- 1se poate opera deviatia de sept la 8 ani?
- 5polipi nazali, secretii care o ineaca.. pana la starea de voma (noaptea)
- 7Operatie?
- 12Examinare endoscopica
- 3Deviere de sept
- 1deviatie de sept-pt.dl.dr.flueraru
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 9ORL - mucus excesiv si durere cervicala
- 1operatie de deviatie de sept
- 0Deviatie de sept. Va rog sa imi deie si mie cineva un sfat :|
- 4Deviatia de sept
- 3Nas infundat
- 2CT sinusuri aerice craniene
- 2rog raspuns, simptome dupa operatie deviatie de sept
- 2Îngrijorare biopsie vegetație sinus
- 0Tratament polipi inflamati
- 1Deviatie de sept si cornete nazale marite
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal polipii nazali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: