Descuamare piele in zona inghinala

19-06-2017
IoanA0011
Nu este medic/terapeut
IoanA0011
Buna ziua!Acum 2 saptamani m-am epilat inghinal acasa cu ceara si la cateva zile am simtit o mancarime usoara apoi am observat ca mi se ia pielea ca atunci cand ma brozez dar zona ramane umeda si ustura, initial am crezut ca am pus ceara prea fierbinte (desi ma fac singura de mult timp si nu am patit niciodata asa ceva), apoi prima portiune s-a marit aparand iar, in diferite zone, pe aceeasi parte, alte mici zone cu mancarime si apoi descuamarea pielii, usturime.Mi-am dat seama ca nu e ce credeam si am cautat pe net unde am gasit ceva despre micoza sau intertigo.La doctor nu am gasit sa imi fac programare aici, sunt pt 2 saptamani in concediu apoi ma intorc in Uk unde locuiesc dar nu as sta asa pana ajung acolo la medic.Ce as putea sa fac, cu ce sa ma dau?In cateva zile trebuie sa imi vina menstruatia si ma ia groaza cand ma gandesc la absorbante.Multumesc anticipat!
3 comentarii
0
19-06-2017, ora 20:54
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Trebuie sa ajungeți la un dermatolog înainte sa faceți tratament!
0
21-06-2017, ora 12:53
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

va recomandam sa consultati un medic inainte de efectuarea oricarui tratament; virtual nu se pot face consultatii care sa va ofere un diagnostic personalizat

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
0
21-06-2017, ora 17:32
IoanA0011
Nu este medic/terapeut
IoanA0011
Multumesc!O sa merg in Uk pt ca nu am gasit nici un medic disponibil zilele acestea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: