Afectiune la nivelul fetei
Buna seara, am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea afectiune dermatologica: la perioade regulate imi apar pe fata pete rosii care se descuameaza si prezinta mancarimi ( intre sprancene, pe pleoape, sub ploape, deasupra sprancenelor si in lateralul buzelor. Le am avut si in urma cu 2 luni si deoarece au aparut intr o forma agresiva pt prima data, am facut tratament local cu crema Locoid si intern cu pastile pt alergie. Stiu ca am o dermatita seboreica pe care am tinut o in frau cu uleiuri naturale ( cocos, aloe vera, diferite creme fara parabeni de la farmacie...) insa acum am alte simptome care s au agravat pe masura ce astept sa imi treaca cu aceste remedii naturale. Dermatologul la care am fost a zis ca presupune ca este o exacerbare a dermatitei insa eu, desi nu sunt doctor, tind sa cred ca am facut o alergie la produsele de curatenie pe care le am folosit in ambele dati cand m am confruntat cu aceste schimbari. Imi puteti da cateva sfaturi? Multumesc.
2 comentarii
Bună ziua,
Ar trebui sa încercați produse dermatocosmetice pentru dermatita seboreica și sa nu folosiți produse pe baza de corticosteroizi.
O zi bună,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Ar trebui sa încercați produse dermatocosmetice pentru dermatita seboreica și sa nu folosiți produse pe baza de corticosteroizi.
O zi bună,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dermatita seboreica
- 20Dermatita seboreica
- 3Sufar de dermatita seborica...
- 2dermatita seboreica
- 5dermatita seboreica, par nu foarte gras, matreata si coji
- 3Dermatita seboreica sau dermatita de contact?
- 4nev papilomatos, alopecie, dermatita seboreica
- 7intrebare - dermatologie. Cum administrez tratamentul?
- 1dermatita seboreica
- 3dermatita seboreica pe scalp
- 4Dermatita seboreica. Diagnostic gresit ?
- 2Dermatita seboreica
- 0Doua boli de piele? Posibil?
- 1dermatita seboreica pe scalp si fata
- 1Dermatita seboreica pe fata
- 0dermatita seboreica
- 3Dermatita seboreica, problema rezolvata
- 0Tratament dermatita seboreica
- 2Dermatita seboreica ma roade
- 3Dermatita seboreica
Mai multe informații despre: Dermatita seboreica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: