dermatita seboreica
Nu sunt sigura de acest diagnostic, pt ca tratamentul indicat nu da roade!
Pielea capului se cojeste (ca o matreata mare) si am mancarimi in zona din fata si la ceafa (mai mult); ma spal pe cap cu kertyol S I si mi-am dat local cu o soluti preparata la farmacie (hidrocortizon, ac.salicilic, glicerina, rezorcina, icliteol, alcool), dar...dispare si apoi apare cand se usuca locul.E ceva cronic? Nu exista altceva cu care sa dau, dar sa aiba efect?As da toata viata, dar sa stiu ca are efect. Va multumesc!
Pielea capului se cojeste (ca o matreata mare) si am mancarimi in zona din fata si la ceafa (mai mult); ma spal pe cap cu kertyol S I si mi-am dat local cu o soluti preparata la farmacie (hidrocortizon, ac.salicilic, glicerina, rezorcina, icliteol, alcool), dar...dispare si apoi apare cand se usuca locul.E ceva cronic? Nu exista altceva cu care sa dau, dar sa aiba efect?As da toata viata, dar sa stiu ca are efect. Va multumesc!
2 comentarii
Incearca sa aplici cateva zile Belosalic solutie pe zonele cu probleme si foloseste Node DS+ sau chiar Kertyol pentru a spala parul (samponul se foloseste pe termen lung). Este intr-adevar vorba despre o afectiune cronica dar tratamentul trebuie sa controleze manifestarile, adica cel putin pe perioada in care il urmezi trebuie sa vezi rezultate favorabile. Mergi din nou la medic pentru reevaluare daca nu observi o imbunatatire a situatiei.
DRAGUL, MEU, NUTREBUIE SA MORI, E SUFICIENT SA FOLOSESTI ODATA PE SAPTAMANA SUC NATURAL DE MORCOV, SA-TI MASESI USOR CAPUL, 15-20 MINUTE SI INLOC DE APA SA TE SPELI CU CEAI HEPATIC ORI DE GALBENELE, FOLOSIND UN SAMPON SHAUMMA 7 PLANTE,
SA FII FERICIT, CURAJUL TAU E DE APRECIAT, GESTUL, NU.
SA FII FERICIT, CURAJUL TAU E DE APRECIAT, GESTUL, NU.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Pata mic rosie pe andebrat + dermatita seboreica
- 3Sufar de dermatita seborica...
- 5dermatita seboreica, par nu foarte gras, matreata si coji
- 9dermatita seboreica pe fata
- 2mancarimi pe pielea scalpului
- 1dermatita seboreica
- 0exces de sebum
- 1dermatita seboreica - solar
- 2Dermatita seboreica
- 1Dermatita seboreica pe fata
- 2urgent un raspuns dermatita alergica ori seboreica?
- 0dermatita seboreica
- 3Dermatita seboreica, problema rezolvata
- 2exista vreo legatura intre bacteria candida si dermatita seboreica?
- 2Dermatita Seboreica (Semn Buba Umflatura)
- 0Tratament dermatita seboreica
- 2Afectiune la nivelul fetei
- 1Dermatita Seboreica
- 4Caderea parului /iritatii si matreata
- 2Dermatită seboreică
Mai multe informații despre: Dermatita seboreica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: