dereglari menstruale
buna.am 30 ani si in urma cu 2 ani am nascut si medicul ginecolog mi-a dat cerazette deoarece alaptam, am luat 1 an si 6 luni cerazette dupa care daca nu am mai alaptat am reluat anticonceptionalele dinaintea sarcinii 'marvelon'
dupa o luna de administrare mi-a venit ciclu de 2 ori pe luna, in luna urmatoare nu mi-a venit deloc, in a 3 luna mi-a venit normal, in a4 luna mi-a venit numai niste scurgeri maronii care m-au tinut doua zile, luna a 5 iar mi-a venit normal, si luna asta mi-a venit iar numai scurgeri maronii si doar 2 zile.mentionez ca am luat in urma cu 5 luni adica din august calcivid si magneziu organic crezand ca am lipsa, dar numai doua luni am luat.mi sa reglat putin atunci dar iar mi sa dereglat
pe timpul alaptarii nu am luat nici un fel de vitamina
dupa o luna de administrare mi-a venit ciclu de 2 ori pe luna, in luna urmatoare nu mi-a venit deloc, in a 3 luna mi-a venit normal, in a4 luna mi-a venit numai niste scurgeri maronii care m-au tinut doua zile, luna a 5 iar mi-a venit normal, si luna asta mi-a venit iar numai scurgeri maronii si doar 2 zile.mentionez ca am luat in urma cu 5 luni adica din august calcivid si magneziu organic crezand ca am lipsa, dar numai doua luni am luat.mi sa reglat putin atunci dar iar mi sa dereglat
pe timpul alaptarii nu am luat nici un fel de vitamina
1 comentarii
Buna ziua,
Este necesara o consultatie de contraceptie pentru a vedea exact cauza problemelor si eventual un set de analize recomandate in cazul dvs.
O zi placuta!
Este necesara o consultatie de contraceptie pentru a vedea exact cauza problemelor si eventual un set de analize recomandate in cazul dvs.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 5Dereglare a ciclului, picioare umflate, etc
- 2dereglare a menstrei???
- 5intarzie menstruatia, inainte imi venea cu 2 zile inainte
- 5e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 4Escapelle poate deregla ciclul menstrual?
- 11dexamethason pentru dereglari de ciclu.
- 6In ultimele 2 luni mi-a venit ciclu cu cel mult 10 zile mai devreme
- 2ciclu la 15 zile
- 0Menstruatie la 19 zile
- 0Sangerare a doua zi dupa urinare
- 0probleme cu ciclul
- 0Menstruație prelungită
- 0Dereglare, chist sau infectie?
- 2Sarcina? Sau dereglare?
- 0Probleme cu menstruatia
- 0Antibiotice si ciclu menstrual
- 3Sangerare dupa menstruatie
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei