Dereglări hormonale
De peste 10 ani am descoperit că am sindromul ovarelor polichistice, cu o secreție insuficientă de progesteron și testosteronul mărit. În ultimii 2 ani am pierdut trei sarcini, una s-a eliminat singură și celelalte s-au oprit din evoluție pe la 6-7săptămâni. Am și trombofilie, cu deficit de folat, iar tot de cam 10 ani am infecții frecvente genitale și renale. Ba e streptococ beta hemolitic, ba este e.coli, enterococus. După ultima sarcină pierdută, m-am îngrășat vreo 7 kg. Am și tenul foarte uleios. În februarie au descoperit un microadenom hipofizar nesecretant. Sinuzita îmi mai dă și ea bătăi de cap, plus un calciu ionic scăzut când sângerez oricât de puțin sau urinez mai des, pt că în restul timpului e la limită. Doresc să mă îmi răspundă un medic homeopat sau oricine se pricepe la această ramură a medicinei. M-am săturat să iau antibiotice fără rezultate și hormoni la fel. Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7uter retrovers inclinat spre stanga si ovare polichistice
- 2Ovar polichistic
- 3sindrom ovarian polichistic
- 6ovare de tip polichistic si un numar mare de foliculi prezenti pe ele. Ce inseamna?
- 1Sindromul ovarelor polichistice.
- 2Ovare polichistice
- 3ovare polichistice
- 2intarziere ciclu menstrual
- 1ovare polichistice
- 3ovar polichistic
- 7Duphaston doar 8 zile... Este vreo problema că nu am mai luat aceste două zile?
- 2Posibil, ovare polichistice?
- 21Tratament pentru chisturi ovariene
- 1SOP-stimulare esuata
- 3Chisturi ovariene
- 1Ovare polichistice
- 2Ovare polichistice - pot ramane insarcinata?
- 1Secreții maronii
- 1Ovar polichistic
- 1Sindromul ovarelor polichistice
Mai multe informații despre: Sindromul ovarului polichistic ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: