dereglare hormonala sau sarcina?
Buna ziua problema mea e din cauza menstruatiei din luna decembrie e foarte neregulata si in fiecare luna ma simt rau si inainte si dupa menstrauatie. Ma dor sanii sunt fierbinti dureri de spate cap etc.
Ultimele mele menstruatii au fost : 9-12 DECEMBRIE 2012. 9-13 ianuarie 2013 10-14 februarie iar acum in martie mi-a venit in data de 18 pana pe 22 a fost foarte abundenta si cu cheaguri plus dureroasa. problema mea e ca pe data de 16 februarie am avut ultimul raport sexual neprotejat si cum am menstruatie neregulata ma intreb exista o sansa de sarcina? Mai ales ca din data de 10 februarie pana in data de 18 martie cand am avut ultimul ciclu au trecut destul de multe zile.
Ultimele mele menstruatii au fost : 9-12 DECEMBRIE 2012. 9-13 ianuarie 2013 10-14 februarie iar acum in martie mi-a venit in data de 18 pana pe 22 a fost foarte abundenta si cu cheaguri plus dureroasa. problema mea e ca pe data de 16 februarie am avut ultimul raport sexual neprotejat si cum am menstruatie neregulata ma intreb exista o sansa de sarcina? Mai ales ca din data de 10 februarie pana in data de 18 martie cand am avut ultimul ciclu au trecut destul de multe zile.
3 comentarii
Ai afirmat ca ai menstruatia "foarte neregulata", dar totusi spui ca-ti vine in fiecare luna...Daca menstruatia apare lunar, chiar daca vine la 25, 28...35 de zile, inseamna ca e cat se poate de regulata!
Insarcinata sigur nu esti, dar vezi care e cauza acestor cheaguri. Mergi la medic!
Insarcinata sigur nu esti, dar vezi care e cauza acestor cheaguri. Mergi la medic!
Buna! Am o nelamurire si as vrea sa ma ajutati, daca si voua vi sa intamplat. Am o relatie de 3 ani cu prietenul meu si am avut contact sexual cu 2 zile inainte de data normala de cicu mai exact pe 9 aprilie dar mi-a intarziat 11 zile, am facut un test de sarcina dar a iesit negativ. Urmatoarea zi am avut ca un fel de ciclu ca si cum mi.ar fi trecut deja doar ca era negru mensturatia iar a doua zi am avut niste dureri insuportabile de burta si sangele a inceput sa se deschida la culoare dar nu era abudent dar in schimb mi.a curs un cheg de sange mai mare decat o moneda si in varf era negru dar inspre sfarsit era practic culoarea pielii. Tin sa specific ca eu la cheaguri de sange la fiecare ciclu si dureri foarte mari. Astept raspunsuri
Buna ziua am si eu o nelamurire, , , daca ati fii amabili si puteti sa ma ajuti !! am avut conact neprotejat pe 11 octombrie CM ppe data de 21 octombrie, , , a dost cantitativ normal, , am facut un test de sarcina... de urina pe 6 noiembrie si a iesit negativ in schimb ma ingrijoreaza alt aspect, , al sanilor au crescut in volum si usor durerosi la palpare, ma simt inbalonata, , in schimb alte simptone nu am !! ce asi putea face in aceasta situatie ??
Rog un raspuns !...! ma multumesc !!
Rog un raspuns !...! ma multumesc !!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dereglari hormonale
- 2anticonceptionale fara sex=dereglare hormonala
- 5Intarzieri anormale sau o dereglare hormonala?
- 3cosuri foarte multe pe fata
- 6cum sa fac sa am menstruatie cat mai multi ani, pana la o varsta mai inaintata?
- 7Abstinenta sexuala 5 ani - dereglari hormonale severe?
- 0Ovulatia
- 1Acupunctura... impotriva unei dereglari hormonale
- 7ciclu menstrual neregulat, vine dupa 30 zile
- 10branca ursului m-ar ajuta???
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 4sarcina sau dereglare hormonala?
- 0Dereglare hormonala
- 4ar trebui sa intrerup administrarea pilulelor anticonceptionale?
- 13Sarcina sau dereglare hormonala?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 13Sarcina sau o dereglare hormonala?
- 0Dereglari hormonale ?
- 0Analize dereglari hormonale
Mai multe informații despre: dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: