dereglare hormonala sau sarcina?

30-03-2013
issa2013
Nu este medic/terapeut
issa2013
Buna ziua problema mea e din cauza menstruatiei din luna decembrie e foarte neregulata si in fiecare luna ma simt rau si inainte si dupa menstrauatie. Ma dor sanii sunt fierbinti dureri de spate cap etc.
Ultimele mele menstruatii au fost : 9-12 DECEMBRIE 2012. 9-13 ianuarie 2013 10-14 februarie iar acum in martie mi-a venit in data de 18 pana pe 22 a fost foarte abundenta si cu cheaguri plus dureroasa. problema mea e ca pe data de 16 februarie am avut ultimul raport sexual neprotejat si cum am menstruatie neregulata ma intreb exista o sansa de sarcina? Mai ales ca din data de 10 februarie pana in data de 18 martie cand am avut ultimul ciclu au trecut destul de multe zile.
3 comentarii
0
30-03-2013, ora 14:34
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Ai afirmat ca ai menstruatia "foarte neregulata", dar totusi spui ca-ti vine in fiecare luna...Daca menstruatia apare lunar, chiar daca vine la 25, 28...35 de zile, inseamna ca e cat se poate de regulata!
Insarcinata sigur nu esti, dar vezi care e cauza acestor cheaguri. Mergi la medic!
0
20-04-2013, ora 10:13
mariaalex
Nu este medic/terapeut
mariaalex
Buna! Am o nelamurire si as vrea sa ma ajutati, daca si voua vi sa intamplat. Am o relatie de 3 ani cu prietenul meu si am avut contact sexual cu 2 zile inainte de data normala de cicu mai exact pe 9 aprilie dar mi-a intarziat 11 zile, am facut un test de sarcina dar a iesit negativ. Urmatoarea zi am avut ca un fel de ciclu ca si cum mi.ar fi trecut deja doar ca era negru mensturatia iar a doua zi am avut niste dureri insuportabile de burta si sangele a inceput sa se deschida la culoare dar nu era abudent dar in schimb mi.a curs un cheg de sange mai mare decat o moneda si in varf era negru dar inspre sfarsit era practic culoarea pielii. Tin sa specific ca eu la cheaguri de sange la fiecare ciclu si dureri foarte mari. Astept raspunsuri
0
07-11-2013, ora 10:29
andreeacristina28
Nu este medic/terapeut
andreeacristina28
Buna ziua am si eu o nelamurire, , , daca ati fii amabili si puteti sa ma ajuti !! am avut conact neprotejat pe 11 octombrie CM ppe data de 21 octombrie, , , a dost cantitativ normal, , am facut un test de sarcina... de urina pe 6 noiembrie si a iesit negativ in schimb ma ingrijoreaza alt aspect, , al sanilor au crescut in volum si usor durerosi la palpare, ma simt inbalonata, , in schimb alte simptone nu am !! ce asi putea face in aceasta situatie ??
Rog un raspuns !...! ma multumesc !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este o dereglare hormonală?
  •