depresie anxietate, atacuri de panica si tulburari obsesiv compulsive
Prozac, am o rugaminte...te pot contacta pe email?deoarece mi.e frica sa merg la doctor k sa nu fiu interpretata gresit...n.am m.ai fost la control de ceva timp(medicul care ma trata a iesit la pensie si nu am apucat sa.i relatez si aceste ultime ganduri).
astept un semn de la tine.
Ms!
astept un semn de la tine.
Ms!
Buna Cora
Imi poti scrie aici, pe privat.
Multumesc
Imi poti scrie aici, pe privat.
Multumesc
Prozac,
Nu stiu cum se scrie pe privat, imi poti spune?
Sunt noua pe site...
Ms!
Nu stiu cum se scrie pe privat, imi poti spune?
Sunt noua pe site...
Ms!
Cora, trebuie sa mergi la medic, nu ai de ce sa ai probleme cu asta, programeaza-te la un medic psihiatru, te duci, ii explici problema si iti va da un tratament bun, de obicei se dau antidepresive tip SSRI gen Prozac, Cipralex, Zoloft, insa daca ai luat si nu merge, se mai dau si altele, de exemplu un anxiolitic foarte bun este Spitomin, mai functioneaza pe anxietate si Lamictal care la mine a luat anxietatea total in timp ce nimic nu a mers, desi l-am luat ca stabilizator de stare.
Discuta cu medicul optiunile astea si vezi ce spune, nu poti sa stai asa.
Eu m-am programat si am spus sincer 'domne doctor sunt bolnav, am aia si aia, va rog sa ma faceti bine', am fost la acelasi medic la care se duce si Prozac si a fost foarte bine, doar ca acela este in Bucuresti.
Spune-mi te rog ce tratamente ai luat pana acum.
Ca sa trimiti un mesaj lui Prozac, apesi pe numele ei acolo unde e rosu si apare un chenar unde scrie 'trimite un mesaj lui Prozac', scrii jos mesajul si apesi mai jos Trimite si aia e.
Iar ca sa verifici daca ai primit ceva, apesi in dreapta sus pe 'modificati profilul dumneavoastra', va apare undeva apoi 'Mesaje (1)' adica ca ai un mesaj, apesi acolo si vezi mesajul, daca e 0 in paranteza inseamna ca nu ai mesaje.
Daca mai ai intrebari, pune.
Discuta cu medicul optiunile astea si vezi ce spune, nu poti sa stai asa.
Eu m-am programat si am spus sincer 'domne doctor sunt bolnav, am aia si aia, va rog sa ma faceti bine', am fost la acelasi medic la care se duce si Prozac si a fost foarte bine, doar ca acela este in Bucuresti.
Spune-mi te rog ce tratamente ai luat pana acum.
Ca sa trimiti un mesaj lui Prozac, apesi pe numele ei acolo unde e rosu si apare un chenar unde scrie 'trimite un mesaj lui Prozac', scrii jos mesajul si apesi mai jos Trimite si aia e.
Iar ca sa verifici daca ai primit ceva, apesi in dreapta sus pe 'modificati profilul dumneavoastra', va apare undeva apoi 'Mesaje (1)' adica ca ai un mesaj, apesi acolo si vezi mesajul, daca e 0 in paranteza inseamna ca nu ai mesaje.
Daca mai ai intrebari, pune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4suntem impreuna de doi ani, ea este foarte anxioasa, paranoica, obsesiva si depresiva
- 5Deseori imi formez singur anumite superstitii... TOC?!
- 7depresie si anxietate
- 6Sunt obsedat de vreo 4 ani de o fata care nu vrea cu mine
- 10Nu pot dormi noaptea
- 22cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 6Am avut atacuri de panica si nu am stiut cum sa reactionez
- 79Se pare ca o iau razna:(
- 3oare e anxietate?
- 3Gastrita sau doar anxietate?
- 11efect secundar cauzat de antidepresive.
- 1Anxietate si pofta de mancare
- 1Presiune in piept, lipsa de aer, durere in zona sanului si a mainii stangi
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 5Fobii la copii
- 6Am numai ganduri negative
- 9Recadere anxietate?
- 10Anxietate sau probleme cardiologice?
- 5Toc băiat de 15ani
Mai multe informații despre: Anxietatea Tulburarea obsesiv-compulsiva Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: