Depresie

17-03-2009
simmona
Nu este medic/terapeut
simmona
sufar de 2 ani de depresie, am urmat un tratament cu arketis(20 mg pe zi), dar cand lam intrerupt miau revenit starile(simt ca un nod in gat, ma tem sa mananc de frica ca am sa ma sufoc cu mancare).am fost la doctor psihiatru, mia dat acum tratament cu fevarin de 100mg si solian de 50 mg.Primele 3 zile de tratament mam simtit foarte bine, dar acum iar imi este rau, nu pot inghiti mancarea.Va rog sami spuneti ce parere aveti.multumesc
1 comentarii
0
18-03-2009, ora 16:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dar dupa trei zile nu ai intrerupt noul tratament, nu-i asa?Daca l-ai intrerupt, ti-e rau pentru ca ai procedat asa.Dar daca e vorba ca nu tolerezi noul tratament, trebuie sa te intorci la psihiatru si sa-i spui ca nu te simti bine cu noua terapie si solicita revenirea la primul medicament.De ce ai intrerupt Arkesis?Citeste despre depresie si cauta tu singur sa lupti cu starile tale si sa le depasesti.Este foarte greu, stiu, dar cauta sa-ti impui ca nu depinzi sub nici o forma de ceilalti si forta sta in interiorul tau.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul