Depresie
sufar de 2 ani de depresie, am urmat un tratament cu arketis(20 mg pe zi), dar cand lam intrerupt miau revenit starile(simt ca un nod in gat, ma tem sa mananc de frica ca am sa ma sufoc cu mancare).am fost la doctor psihiatru, mia dat acum tratament cu fevarin de 100mg si solian de 50 mg.Primele 3 zile de tratament mam simtit foarte bine, dar acum iar imi este rau, nu pot inghiti mancarea.Va rog sami spuneti ce parere aveti.multumesc
1 comentarii
Dar dupa trei zile nu ai intrerupt noul tratament, nu-i asa?Daca l-ai intrerupt, ti-e rau pentru ca ai procedat asa.Dar daca e vorba ca nu tolerezi noul tratament, trebuie sa te intorci la psihiatru si sa-i spui ca nu te simti bine cu noua terapie si solicita revenirea la primul medicament.De ce ai intrerupt Arkesis?Citeste despre depresie si cauta tu singur sa lupti cu starile tale si sa le depasesti.Este foarte greu, stiu, dar cauta sa-ti impui ca nu depinzi sub nici o forma de ceilalti si forta sta in interiorul tau.Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica