dependenta olynt
pt dr fvaleriu
sant dependent de olynt de 15 ani
am vazut ca recomandati coralgol am vrut sa iau si eu, dar mi sa spus ca e toxic si nu se mai face
radiofrecventa se face o singura sedinta sau mai multe?
sant dependent de olynt de 15 ani
am vazut ca recomandati coralgol am vrut sa iau si eu, dar mi sa spus ca e toxic si nu se mai face
radiofrecventa se face o singura sedinta sau mai multe?
6 comentarii
Cu pensa Bipolara.( are 2 electrozi gen furculita cu 2 dinti). se face o singura sedinta si rezultatul este vizibil din prima.
daac se face radiofrecventa cu 1 singur electrodintrodus in cornet.. rezultatul vine peste 3 saptamani.
daca recidiveaza rinita sau NU.. tine de starea metabolizmului si a imunitatii fiecarui pacient in parte.. NU tine de tehnica chirurgicala.
Colargolul e pe baza de nitrat de argint si are efect de cauterizare chimica locala..
daac se face radiofrecventa cu 1 singur electrodintrodus in cornet.. rezultatul vine peste 3 saptamani.
daca recidiveaza rinita sau NU.. tine de starea metabolizmului si a imunitatii fiecarui pacient in parte.. NU tine de tehnica chirurgicala.
Colargolul e pe baza de nitrat de argint si are efect de cauterizare chimica locala..
ok. va multumesc pt raspun
am sa incerc sa gasesc colargol si sa incep pt inceput tratamentul cu el, daca ziceti ca nu e toxic
am sa incerc sa gasesc colargol si sa incep pt inceput tratamentul cu el, daca ziceti ca nu e toxic
Domnule doctor mai am si eu o intrebare
am gasit colargol de 2% e bun sau trebuie numai de 1% si care e modul de administrare la cel de 2 % daca e bun?
am gasit colargol de 2% e bun sau trebuie numai de 1% si care e modul de administrare la cel de 2 % daca e bun?
da e bun!
se poate pana la 3%...
se poate pana la 3%...
Buna ziua,
Domnule Doctor Flueraru Valeriu, asa cum v-am transmis si pe email, la mine a dat rezultate tratamentul cu Colargol 3%. Ce-i drept, a trebuit sa dau cateva telefoane pentru a gasi o farmacie in Bucurersti care prepara Colargol 3%, majoritatea aveau 1%. Nu am avut probleme in a suporta concentratia de 3%. Dupa prima serie de 10 zile nu s-a simtit amelorarea respiratiei pe nas, insa la a doua serie, dupa 5 zile nu am mai simtit nevoia de picaturi pentru desfundat.
Rezultatul este ca de apropate 3 saptamani respir pe nas fara picaturi ( olynth sau bixtonim ). Uneori respiratia este doar pe o nara, dreapta sau stanga, nu este o regula, dar sunt foarte foarte multumit si inca odata va multumesc pentru ajutor.
Domnule Doctor Flueraru Valeriu, asa cum v-am transmis si pe email, la mine a dat rezultate tratamentul cu Colargol 3%. Ce-i drept, a trebuit sa dau cateva telefoane pentru a gasi o farmacie in Bucurersti care prepara Colargol 3%, majoritatea aveau 1%. Nu am avut probleme in a suporta concentratia de 3%. Dupa prima serie de 10 zile nu s-a simtit amelorarea respiratiei pe nas, insa la a doua serie, dupa 5 zile nu am mai simtit nevoia de picaturi pentru desfundat.
Rezultatul este ca de apropate 3 saptamani respir pe nas fara picaturi ( olynth sau bixtonim ). Uneori respiratia este doar pe o nara, dreapta sau stanga, nu este o regula, dar sunt foarte foarte multumit si inca odata va multumesc pentru ajutor.
Buna ziua,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 54am 6 ani de cand ma lupt cu depresia-anxioasa.
- 22schizofren, singuratic, chinuit
- 6pot scapa de dependenta de medicamente de la psihiatru?
- 7Dependenta picaturi de nas
- 6renuntarea la cortizon - efectele tratamentului homeopat
- 8Depandenta de Nazomer ?
- 5Dependenta de picaturi de nas.. cum scap?
- 8Anxietate - tratamentul da dependenta?
- 5Dependenta de picaturi nazale
- 11Dependenta de olinth
- 2Dependenta de Bixton
- 10Dependenta de anxiolitice
- 4Dependenta Stilnox
- 4Dependenta de benzodiazepine. Si acestea sunt sau pot deveni un drog.
- 0Dependenta anxiar, sevraj
- 4Dependent de droguri de 11 ani
- 0Supradoza de medicamente
- 4Dependenta substanță toxica
- 4Tensiune psihică, amețeală, nevralgie - amitriptilina provoacă dependență?
Mai multe informații despre: dependenta de medicamente
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: