dependenţă de bixtonim, rinxil, etc.
Am 42 de ani. De 14 ani sunt dependenta de bixtonim, rinxil, etc.
La 14 ani am fost diagnosticata cu deviatie de sept. De fapt aceasta afectiune a nasului o am de la nastere, am avut nastere faciala. Din cauza fricii, nu m-am operat nici pana in ziua de azi.
Cand am ramas insarcinata prima data, la 24 ani, pe perioada sarcinii mi s-a infundat nasul si a trebuit sa folosesc rinofug. etc. Mentionez ca nu pot sa dorm cu gura deschisa si atunci prefer sa-mi pun picaturi in nas.
Dupa ce am nascut am revenit la normal, adica nu mi-am mai pus picaturi, pana am ramas insarcinata a doua oara, si de atunci nu mi-am mai revenit. Si in ziua de azi imi pun in nas rinxil, pe care-l tolerez mai bine, pentru ca nu-mi da mancarimi de ochi si efectul dureaza mai mult.
Menţionez ca dorm cu perna de lana, melană, pentru ca sunt alergica la puf, de asemenea sunt alergica la praf, mucegai, polen. Am rezolvat problema acestei alergii, prin evitarea alergenilor. Dar cand am crize, iau miofilin pentru desfundarea traheii şi eventual claritine.
La mare nu am probleme alergice, chiar daca dorm pe perna de puf. Eu sunt dintr-o zona umeda - Gura Humorului, jud.Suceava.
Vă rog sa-mi spuneti daca in cazul in care ma hotarasc sa ma operez de deviatie de sept, mi se va rezolva problema sau nu. Cu tratament homeopat nu se poate rezolva?
La 14 ani am fost diagnosticata cu deviatie de sept. De fapt aceasta afectiune a nasului o am de la nastere, am avut nastere faciala. Din cauza fricii, nu m-am operat nici pana in ziua de azi.
Cand am ramas insarcinata prima data, la 24 ani, pe perioada sarcinii mi s-a infundat nasul si a trebuit sa folosesc rinofug. etc. Mentionez ca nu pot sa dorm cu gura deschisa si atunci prefer sa-mi pun picaturi in nas.
Dupa ce am nascut am revenit la normal, adica nu mi-am mai pus picaturi, pana am ramas insarcinata a doua oara, si de atunci nu mi-am mai revenit. Si in ziua de azi imi pun in nas rinxil, pe care-l tolerez mai bine, pentru ca nu-mi da mancarimi de ochi si efectul dureaza mai mult.
Menţionez ca dorm cu perna de lana, melană, pentru ca sunt alergica la puf, de asemenea sunt alergica la praf, mucegai, polen. Am rezolvat problema acestei alergii, prin evitarea alergenilor. Dar cand am crize, iau miofilin pentru desfundarea traheii şi eventual claritine.
La mare nu am probleme alergice, chiar daca dorm pe perna de puf. Eu sunt dintr-o zona umeda - Gura Humorului, jud.Suceava.
Vă rog sa-mi spuneti daca in cazul in care ma hotarasc sa ma operez de deviatie de sept, mi se va rezolva problema sau nu. Cu tratament homeopat nu se poate rezolva?
2 comentarii
Eu cred ca se rezolva cu tratament homeopat. Acesta merge bine pe alergii, in general. Este de vazut insa daca aveti problemele alergice ca traiti intr+o zona umeda, ca Suceava sau aveti in casa o sursa umezeala/mucegai la care nu mai sunteti expusa cand mergeti la mare.
Eu nu cred ca se rezolva decat cu operatie, daca te uiti pe net o sa vezi explicatii despre operatia de deviatie de sept, pe scurt nasul se infunda ptr ca are un obstacol FIZIC, ce trebuie indepartat, deci nu stiu cu ce te poate ajuta orice alt doctor.
Operatie dureaza 30-45 minute se poate face si la clinica particulara (lasermed) daca te tin buzunarele
Operatie dureaza 30-45 minute se poate face si la clinica particulara (lasermed) daca te tin buzunarele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6abuz de diuretice
- 5este depresie? devin dependenta de pastile?
- 54am 6 ani de cand ma lupt cu depresia-anxioasa.
- 2dependenta de rinxil, bixtonim, etc
- 22schizofren, singuratic, chinuit
- 4dupa operatia de sinuzita sfenoidala, este dependent de picaturi
- 5Dependenta de picaturi de nas.. cum scap?
- 8Anxietate - tratamentul da dependenta?
- 6tranxen da dependenta?
- 11Dependenta de olinth
- 4Diazepamul, la inceput o joaca, pe parcurs...
- 3cat timp trebuie sa iau xanax ca sa nu imi dea dependenta?
- 10Dependenta de anxiolitice
- 2Sunt dependent de picaturi de nas de 3 ani si cred ca am o rinita alergica de prin martie
- 4Dependenta de benzodiazepine. Si acestea sunt sau pot deveni un drog.
- 4Cum sa scap de dependenta de distonocalm
- 1Nas înfundat senzație de sufocare
- 4Tensiune psihică, amețeală, nevralgie - amitriptilina provoacă dependență?
Mai multe informații despre: dependenta de medicamente
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: