De ce obosesc asa repede.

80 comentarii 1 2 3
0
08-12-2013, ora 16:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Costy2007

Ai pacea inimii ? Esti multumit de viata pecare o duci ? Esti echilibrat ? Iubesti pe toata lumea in jurul tau ?

Daca nu inseamna ca trebuie sa umbli la niste suruburi la mecanismele cu care lucrezi zi de zi.

Niciunul dintre mecanisme nu este sexul. Scrie clar in Biblie ca nici curvarii, nici preacurvarii nu pot intra in Imparatia Cerurilor, @ corina danila.

Dumnezeu iti da toate cele de sus. Si tu le poti obtine. Dar daca nu doresti... nimeni nu iti poate forta liberul arbitru.
Stai asa in intuneric si in pacat, chemandu-i si pe altii la pacat, ca o sa fii premiat daca faci asa.
0
08-12-2013, ora 17:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poti sa fii bolnav si trupeste si sufleteste.
Dar daca duci o viata bineplacuta inaintea lui Dumnezeu, sa te insanatosesti sufleteste.
= sa ai sufletul curat, fara pacate, aproape de Dumnezeu.
0
09-12-2013, ora 02:38
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Nu imping omul in pacat sfatundu-l sa aiba si el ceva placere, dar daca vrei sa-ti dau dreptate, bine, ai tu drepatate si gata.
0
09-12-2013, ora 15:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Costy2007

Cand vii cu mine la Sfantul Nectarie (sa probezi ce pace si ce liniste e acolo) ?
Mai vine o fata de pe Forum.
0
10-12-2013, ora 11:24
Ag20
Nu este medic/terapeut
Ag20
Sunt foarte de acord cu Clara P, sa ai mintea curata si corpul curat.Chiar prin relatii sexuale poti lua o multime de boli, ar fi benefic sa ai cel mai mic limit de barbati si asa vei castiga sa nu te imbolnavesti.In aceasta situatie daca esti o fata curata trebuie sa cauti si barbatul curat, e mai mult pentru sanatate, cat fizic atat si pe cealalta latura.

De unde sunteti?as vrea sa vin si eu la Sfanta Nectarie.
0
10-12-2013, ora 22:46
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Da, aveti dreptate 100 % minus 100%.
Clara e din Bucuresti, vino si du-te cu ea acolo ca va fi f interesant si frumos. Vei intalni ce n-ai mai intalnit in viata vietilor tale.
Vei fi fascinata de tot ce vei vedea si nu sa mai vrei sa iesi de acolo niciodata, acolo iti este viitorul, calea, luminta de la capatul tunelului.
Si asa e, sa faci sex e foarte rau, este periculos si urat tare, e o durere, un chin, o corvoada, am mai auzit ca cine face sex mai mult de odata la doua luni, li se micsoreaza creierul ! Deci feriti-va ca e de rau.
Nu e bine nici sa va distrati nici sa mancati ce vreti ce e pacat, abtineti-va de la tot ce inseamna placere ca doar dupa ce muriti a voastra va fi imparatia cerurilor.
0
11-12-2013, ora 11:38
Ag20
Nu este medic/terapeut
Ag20
Poti sa te distrezi, poti sa savurezi ori ce placere dar cu semnul intrebarii. Dupa moarte nu se stie sigur cu imparatia cerurilor, dupa cate observ ; oamenii de stinta lupta si doresc sa introduca doctrina reincarnarii, adica viata vesnica pe pamant.

iar cu relatie sexuale ai griji ca poti lua un virus ascuns, care poate sa se manifeste peste zeci de ani sau nu, ma refer la cele mai mici riscuri.
0
11-12-2013, ora 17:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Parintele Arsenie Bica care a facut mii de vindecari si era in contact direct cu Divinul spunea ca:

Curvia micsoreaza capacitatile mintale.

corina danila vrea sa spuna de virusul HPV pe care il iei si cu prezervativ si fara.

Daca exista reincarnarea, jertfa lui Iisus pe cruce nu avea absolut nici un sens.

Ca sufletele noastre nu mai mergeau in Rai, ci se transformau in boi, vaci, pietre.

Am citit o carte despre gurusii din India, cum ii indobitocesc pe invataceii lor in fiecare zi cu "reincarnarea", dandu-le chiar un nume care sa contina lucrul in care se vor reincarna. Bineinteles ca totul e din capul lor, ca sa ii manipuleze si sa le salte banii.
De exemplu unul trebuia sa rosteasca ore intregi pe zi cuvantul piatra si sa stea (cica sa mediteze) in diverse pozitii care iti distrug organele intelerne (nicidecum nu aduc sanatate), pentru ca i-a zis hotul de guru ca se va reincarna intr-o piatra.

In timp ce gurusii isi construiesc palate si au masini luxoase, fiind slaviti de toata aceasta gloata pe care o manipuleza la orice ora din zi si din noapte.

+ orgiile sexuale care sunt pe acolo

@ Costy2007

Daca nu esti de acord cu orgia sexuala, oare a te culca fara sa fi casatorit (curvie se numeste), nu este o mica orgie ?

Poate fata aia se va casatori intr-o zi cu altul. Aluia ii convine ca te-ai culcat tu cu ea ?

Videoul acesta, pe langa tema avortului, este despre a te culca sau a nu te culca, in interiorul sau exteriorul casatoriei.

@ corina danila, ti-l dedic. Eu am facut filmuletul.
-*

(*modificat de admin)
0
11-12-2013, ora 21:26
Ag20
Nu este medic/terapeut
Ag20
Foarte frumos videul muzical, felicitari Clara, mi-a placut scena cu fata si parintele. Din punct de vedere aceasta scena realizata de tine e o minunatie, tinand cont de vocea linistitoare si luminoasa a parintele Arsenie Bica, chiar as vrea sa l aud in realitate.Imi doresc enorm sa l aud.
Deci asa, imi trecu prin minte de.
Daca Costy e asa, cu urgiile, eu nu ma mai gandesc la el. Si daca ar fi sa fim impreuna, i as face toate analizele medicale, si ma s asigura ca nu a platit mita la doctori ca sa dovedeasca ca e sanatos.

Am observat niste discutii pe topicul vecin. Chiar mi a atras atentia enorm, am ramas blocata sa mai scriu pana acum.Pe topicul vecin, o doamna a ramas insarcinata cu cateva zile inainte ca sotul ei sa decedeze sau sa se reinacarneze, deci se poate zice de suspicciunile de reincarnare sau banturi. Cred eu;din punct de vedere aceasta doamna, fiind in preajma copilului, ea afirma ca nu mai simte boala, deci anxietatea si depresia a luat aripi.Deci nu e de mirare sa stam cu gura casca si sa citim.
Din punct de vedere dupa parerea mea;aceasta doamna suspecta ca fiul ei este reincarnarea sotului.Ca aceasta doamna sa afirme acest lucru sigur s a asigurat dupa dovezi, copilul da de banuit a fi tatal, sunt multe chestii care ii aduce aminte.
0
12-12-2013, ora 14:35
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Corina, nu ai dori si tu un prieten asa de treaba ca mine ? Hai ca-s baiat bun si nu mai gasesti asa.
0
12-12-2013, ora 22:34
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
corina trimite-mi pe privat ce id mess ai daca e sa vb ca se pare ca nu mi-a intrat id tau
multa sanatate
0
13-12-2013, ora 16:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ corina danila

Parintele Arsenie din filmulet,

Rostul sau menirea femeii este viata
-*

se numeste Parintele Gamaliel si ti-a transmis ca te asteapta cand vrei tu, marti 18.30 la cateheza sau duminica la Liturghie, la Manastirea Antim din Bucuresti, sa il cunosti. :)

(*modificat de admin)
0
14-12-2013, ora 00:09
Verbina
Nu este medic/terapeut
Verbina
Tradiţia creştină ne învaţă că păcatele genezice (desfrânarea şi avorturile) pătrund în "VISTERIILE VIEÈšII", virusând puterile (=sănătatea) minţii omeneşti. Cu repercursiuni dramatice asupra urmaşilor.

Corina, dacă te-a impresionat Părintele Arsenie Boca îţi las spre meditaţie un extras din însemnările Sfinţiei Sale:

295. "O mare dizarmonie constă în faptul că instinctul bărbatului e în conflict cu instinctul femeii. Instinctul bărbatului vrea mereu femeia, ca prilej al descărcărilor sale genezice. Instinctul femeii însă e maternitatea. Copilului până se desprinde de mamă, îi trebuie doi ani, deci, după rânduiala firii, trebuie să fie lăsată în pace. Deci, ce va face bărbatul? Sau îsi va perverti sotia, făcând-o să umble si ea după plăcerea pătimasă, căutând să scape de rostul firii sale, sau o va face criminală, punând-o să-si ucidă în pântece fiinta fără apărare, sau va practica scârba onaniei cu femeia sa (Facere 38, 9), păzind-o de rostul zămislirii, dar necinstind-o, cum nu se mai poate spune. Altii recurg la sterilizare, altii la aventuri, sau la lupanare. Un atare bărbat nu-si va mântui sotia prin nasterea de fii (1 Timotei 2, 15), ci o va osândii cu ucigasii si curvarii, printre care si el de asemenea va fi (Apocalipsă 21, 8). Prea putini sunt bărbatii care-si stăpânesc instinctul irational, prin puterile rationale ale sufletului, reglementândul potrivit cu rostul său originar. Si iarăsi, si mai putini sunt cei ce convertesc energia prin înfrânare, săltând sensul firii la rosturi mai presus de fire".

http://tezaurul-ortodox.com/topic/2640-parintele-arsenie-boca/
0
14-12-2013, ora 00:28
Verbina
Nu este medic/terapeut
Verbina
Mie îmi inspiră un respect enorm uriaşa personalitate a Părintelui Arsenie Boca.

Atâta că eu personal consider că instinctul femeii nu este neapărat maternitatea, ci obţinerea protecţiei şi tandreţii din partea bărbatului. Având în vedere că instinctul femeii arareori se întâlneşte cu instinctul bărbatului (instinct atât de realist descris de Părintele Arsenie Boca), relaţiile lor... cumva inevitabil... ajung să fie viciate/pervertite de păcate genezice. Iar consecinţa păcatului este suferinţa. Dacă suferinţa nu îl ajunge direct pe făptuitor, neapărat suferinţa va cădea asupra urmaşilor.
0
14-12-2013, ora 19:54
Ag20
Nu este medic/terapeut
Ag20
Exact, asta vroiam sa spun si eu, ca instinctul femeii ne reprezinta maternitatea in toate cauzele, tinand cont si de faptul ca barbatii nu mai sunt capabili ca protectori.
Conflictele astea jegoase de instictele intre ambele sexe, parerea mea e ca e oribil.Ca barbatul vrea sex, adica masturbarea in vaginul unei femei. Ca sa rezolvam conflictele astea super joase ar fi necesar sa copiem animalele.Animalele se stiu iubi cu adevarat, noi oameni am cazut artei sexului de prost gust si cu sigura finalizare in acest secol.

Asa de mult mi as dori sa ajung la biserica pe marti, nu cred ca ma intelegeti dece.Sa i ascult glasul luminatului Parinte Gamaliei, pentru mine asta ar insemna o dorinta implinita..Te rog spunei ca nu pot sa vin, e vorba de distanta.Ce pacat ca nu mam nascut in Bucuresti.

Te rog da-mi adresa de facebook, sa putem vorbi.As vrea sa ne cunoastem mai bine, sa impartasim cele bune si cele rele impreuna.

Dragul de cavalerul nostru, cum i sa sters mesajele, eu cred ca mai bine ramai pe postura de om linistit.Deocamdata nu vreau nici un prieten, nici pe Brad Pit.Stiu ce vrei de la mine, vezi ca eu nu sunt fata din visele tale urgiale.
0
15-12-2013, ora 04:38
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Ati innebunit de tot cu religia asta :)))))))))).
0
15-12-2013, ora 22:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu ma bucur ca din ce in ce mai multi membri care scriu la aceasta Sectiune, sunt persoane apropiate prin viata lor, de Dumnezeu. Sunt unele cazuri care sustin ca s-au facut bine datorita lui Dumnezeu si nu mai trebuie sa ia medicamente.

Unele boli necesita insa o medicatie continua.

@ corina danila

"Ca barbatul vrea sex, adica masturbarea in vaginul unei femei."

Te-ai exprimat admirabil. Exact asa se numeste si pacatul: onanie (masturbare) conjugala.
Pe barbati nu ii intereseaza in general sa isi faca un camin, sa faca copii de care sa ingrijeasca si pe care sa ii educe, ei vor doar "masturbarea", "onania conjugala", adica sa isi satisfaca propriile instincte primare.

Nu conteaza ca femeia ramane insarcinata. Ii dau bani si o trimit repede sa faca un avort.
Nu conteaza ca nu sunt casatoriti si se fac de ras in societate: sunt concubini.
Vaneaza doar placerea. Satisfacerea instinctului animalier.

Pentru ca animalele se cupleaza doar la procreere.
Noi, ca oameni, suntem mai jos decat animalele.
0
16-12-2013, ora 16:08
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Gresit !
Omul a dorit placerea ca a fost desul de inteligent sa o exploateze ca sa faca placuta viata, nu ma refer aici la sex doar ci la tot.
Nu ca animalele care traiesc practic degeaba, la ele placerea nu exista, se omoara intre ele doar sa duca specia mai departe asa aiurea, iar ele nu au nimic la afacerea asta.
Si cu sexul este la fel, e o placere pe care orice om sanatos la cap o doreste ! Si normal ca daca iti place, vrei iar si din nou.
Nu e nimic anormal. Sunt gramada de femei care la fel le plac la nebunie sexul, nu e nici o problema.
Acuma sigur ca doar oamenii care au ceva o lampa lipsa, fug de sex.
Insa repet, asta paralel cu toate valorile ce trebuie sa le aiba o relatie !! ca nu doar sexul asta conteaza in relatie.

Si noi suntem tot animale doar mai inteligente, orice animal face la fel, reguleaza si pleaca, de ce ar face omul altfel ? Instinctele sunt aceleasi, si omul e condus de ele, bine nu eu, ca eu nu-s asa, zic in general.
Voi cereti ceva absurd, sa se schimbe babatul doar ca nu gandeste ca voi, uitand ca...are alt material genetic si nu e ca voi asa cum nici voi nu sunteti ca ei !
0
23-01-2014, ora 10:18
Ag20
Nu este medic/terapeut
Ag20
Multe salutari pentru scumpi mei. Ce faci? cum sunteti?

Mai stau putin in casa, apoi ies sa respir un aer curat si o plimbare, si apoi o sa merg la ceva bar.

Va pup pe tori.
0
24-01-2014, ora 11:47
Ag20
Nu este medic/terapeut
Ag20
Oh ce bine, am ajuns acasa la caldurica.
Am fost plecata de cateva ore, si pe frig, si pe zapada, bine ca nu am inghetat. Am mai facut niste cumparaturi pentru albinele mele scumpe, le-am cumparat mancarica care le place lor, daca le-am luat mierea acum tre sa le dau mancare artificiala. Astept sa se incalzeasca putinel sa ma pot ocupa de ele, abia astept sa ma mai intepe cate una, le mai dau fum de tigare, imi place sa le vad drogate de tutun, of ador asta.
Adaugă un comentariu / răspuns
80 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  • Obosit tot timpul - cauze medicale frecvente
  • Mă simt obosit deși am dormit bine - cauze posibile
  • Regiunile din creier care ar putea controla gradul de oboseală
  • Vitaminele, mineralele şi rolul lor în oboseala fizică și psihică
  • Potrivit unui nou studiu, consumul de canabis poate ameliora oboseala
  •