De 1 saptamana tot am diaree + oboseala ce tine de 3 zile incoace
De 1 saptamana tot am diaree + oboseala ce tine de 3 zile incoace, sunt intr-o stare de stres profunda sa zic asa numai la asta ma pot gandi poate da am hiv. Actul sexual a fost protejat dar nu inteleg de ce prezint aceeleasi sintome ca hiv. Am citit pe internet ca poate fi si stresul.. (ma asteapta bacul...)
A trecut cam 3-4 luni de la actul sexual. Unde ma pot duce in Timisoara pentru a face un test sa vad.
A trecut cam 3-4 luni de la actul sexual. Unde ma pot duce in Timisoara pentru a face un test sa vad.
2 comentarii
Poti sa mergi la orice laborator de analize pentru test HIV dar nu este necesar, infectia HIV de obicei este asimptomatica pana se declanseaza SIDA si asta se intampla la cativa ani de la infectare.
Problema ta este de alta natura. Poate fi de la alimentatie, de la suprasolicitare nervoasa etc. Distonia neuro vegetativa este des intalnita la persoanlele de varsta ta. Da o fuga pe la medicul de familie pentru diareea asta ca se trateaza.
Bafta la BAC!
Problema ta este de alta natura. Poate fi de la alimentatie, de la suprasolicitare nervoasa etc. Distonia neuro vegetativa este des intalnita la persoanlele de varsta ta. Da o fuga pe la medicul de familie pentru diareea asta ca se trateaza.
Bafta la BAC!
Nu te mai gandi aiurea caci nu ai nici un HIV...mergi la farmacie si cumpara-ti o cutie de Ercefuryl si una de Imodium..Ia cate o pilula din fiecare, iar cand te culci la fel..fara cafea, ciocolata, sucuri, doar banane, orez si multa apa, ceai de menta...maine nu vei mai avea nimic.Testul il vei face dupa bacalaureat, dar mai mult ca sigur va iesi negativ. Concentreaza-te pe examen..nu stii ce inseamna SIDA ca boala, nu stii mai nimic despre evoluia ei si simptomele acestei boli ; ceea ce ai tu nu sunt consecinta infectiei cu HIV.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10test helicobacter pylori pozitiv
- 3de vreo 2 saptamani sunt f. confuza, fara nicio vlaga
- 5cam o luna si jumatate simt batai puternice ale inimii
- 3aproape saptamanal am probleme cu digestia
- 2Lipsa orgasmului poate fi cauzata de stres sau oboseala?
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 4Diaree foarte deasa... uneori cand mai fumez
- 3imi tremura mainile, ma simt mai obosit, nu mai sunt la fel de atent
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 4de 5 zile am dureri de burta si diaree
- 34Depresie nevroza
- 1Diskinezie biliara, balonare, oboseala, dureri de cap
- 1Durere ceafa
- 8Obosesc foarte repede
- 8Obosesc foarte repede
- 2Amitripilina si xanax
- 8Oboseala permanenta, apatie
- 2Stari de anxietate si neliniste, oboseala, flatulenta, balonare, spasme musculare
- 5Transpirație și oboseala la cel mai mic efort!!
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: