de 3 zile ma lupt cu o alergie crunta
acum 3 zile am facut o alergie puternica cu bubite pe piele si mancarimi, am ajuns la urgente unde mi s-a pus perfuzie si am primit tratament acasa cu calciu, Aerius si Linex.aA doua zi m-am trezit mai umflata la fata, mainile si picioarele foarte umflate si de asemeni bubite pe tot corpul, bineinteles am revenit la urgente, iar perfuzia, iar mai bine, seara la 2 iar mi s-a uflat fata, mainile picioarele spre dimineata aveam si nelipsitele bubite care ma mananca tare de tot...ce se intampla?(am analizat toate variantele, consider ca am facut aceasta alergie de la materialele de curatenie puternice pe care le-am folosit in casa).Mentionez ca acum 5 ani am avut probleme cu rinichii, si am observat ca de atunci am mari probleme cu retentia de apa, dar nu am fost niciodata asa.
3 comentarii
Parerea mea este sa te internezi ;e nevoie de hemisuccinat de hidrocortizon intravenos si supravegrere pana iti revii..Acasa e ceva ce intretire alergia.
Va multumesc, asa am facut, am stat internata, acum sunt bine !
Dupa cum v-am scris mai sus, m-am confruntat cu o alergie urata de la produsele igienico-sanitare, dupa 3 zile cu perfuzii la urgenta am fost internata, am mai stat 4 zile in spital sub observatie si perfuzii cu hidricortizon=calciu, aerius, am fost externata, chiar m-am simtit foarte bine continuand tratament cu Tamalis, calciu si vitamina C.Astazi dimineata am inceput un tratament pentru raceala, in care era inclus si un antibiotic, mai exact Zinat, in 10 minute dupa ce l-am luat m-am umflat la fata, mi s-au umflat mainile si bineinteles mi-au reaparut nelipsitele bubite.Din nou la urgente, din nou perfuzii...dupa care m-a vazut un medic dermatolog care mi=a recomandat urmatorul tratament:Xyzal, Tamalis, Vitamina C, Bonium si unguent Locoid la nevoie.Ce se intampla?Niciodata nu am facut alergie la Zinat...ce imi sugerati, ce ar trebuie sa mananc?si ce sa fac ca acest cosmar sa nu mai continue?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3alergie la smirna?
- 1Intoxicatie, alergie, prednison
- 2alergie, astm, infectie?
- 6Alergiile - abordare naturopată
- 1alergie, astm sau raceala?
- 1alergie, urticarie
- 3Ig E este mare in dermatita atopica si nu semnifica nici o alergie specifica?
- 0Dupa o pauza de 15 ani am facut din nou alergodermie
- 2Alergie foarte ciudata!
- 1alergie, exema, dermatoza, dermatita etc: infectie bacteriana sau ce am EU?
- 3Tratament naturist pentru orice fel de alergie
- 1Alergică la prea multe
- 1alergie sau nu
- 0eozinofilie alergie
- 7nu pot respira si nu ma ajuta medicamentele prescrise de doctor. help
- 1Ajutati-ma, va rog. Reactii alergice
- 0Alergie la mesteacan. unde mesteacanul NU e prezent?
- 1Posibila alergie?
Mai multe informații despre: alergia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: