Dupa o pauza de 15 ani am facut din nou alergodermie
Dupa o pauza de 15 ani am facut din nou alergodermie. Timp de o saptamana am avut stari de greata si durere de cap, dupa care vreo 4 zile diaree, iar dupa ce am crezut ca sunt bine vreo doua zile, mi-a aparut alergodermia: pete rosii cu lichid pe corp si care se formeaza la cea mai mica atingere/frecare a pielii, cu dureri musculare.Medicul mi-a prescris dexametazona 5 fl, ziua Claritine si noaptea Xyzol.Mai iau clorocalcin si vit C, mananc doat telina, morcov, pastarnac, dovlecei fierti, orez, paine, branza dulce, iaurt si mere fierte. Beau ceai de trei frati patati. Boala este stationara.
Intrebarea este: ar trebui sa continui cu dexametazona, sau doar cu antihistaminice?
Ce alte sfaturi imi puteti da, eventual legate de investigatii ( sunt convinsa-cauza este in stomac, mai ales ca primul episod din viata l-am avut dupa ce am consumat hrana intr-o statiune, cand toti turistii au avut manifestari grave de toxiinfectie, mai putin eu, care am avut doar dureri de stomac'urmate de urticartie)
Va multumesc!
Intrebarea este: ar trebui sa continui cu dexametazona, sau doar cu antihistaminice?
Ce alte sfaturi imi puteti da, eventual legate de investigatii ( sunt convinsa-cauza este in stomac, mai ales ca primul episod din viata l-am avut dupa ce am consumat hrana intr-o statiune, cand toti turistii au avut manifestari grave de toxiinfectie, mai putin eu, care am avut doar dureri de stomac'urmate de urticartie)
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tratament pentru sinuzita si alergie + gust amar
- 1alergii si mancarimi pe corp
- 4Alergie la flora vaginala
- 6Alergiile - abordare naturopată
- 3Este alergie ? Va rog ajutor.
- 1alergie, astm sau raceala?
- 0alergii la ureche
- 0alergie sau infectie virala
- 0usturimi genitale si alergie
- 1alergie, urticarie
- 0m-am trezit cu bubite mici pe fata, pielea avand un aspect nisipos