ce poate fi?Alergie?
Buna Ziua!
As avea o intrebare la dumneavostra.Eu am niste bubite pe burta, abdomen multe si mici una langa alta si cateva pe gat dar si in interiorul coapselor{deci numai pe interior toate bubitele }. Aceste bubite le am de multi ani au inceput sa imi iasa treptat, prima dat am avut mai jos de buric iar dupa accea s-au extins pe interiorul coapselor si de la buric in sus treptat asta insemnand in cativa ani. Am fost in italia la un doctor si a spus ca am alergie la haine.trebuie sa port numai bumbac, mia prescris o crema pe nume ARIOL si mia zis ca in doua luni imi trec.As vrea sa va intreb ce imi recomandati pentru o alergie la haine? {o crema niste pastile}si crema aceasta prescrisa ARIOL este buna?sau poate sa nu fie alergie haine ? ASTEPT O PARERE! { SI VREAU SA VA SPUN CA ANALIZELE AU IESIT FOARTE BUNE}
VA MULTUMESC!
O poza cu bubitele..Astept o parere !Sper sa ma ajutati..Va Multumesc inca o data..
http://imagnet.ro/?v=mKqjv.jpg
As avea o intrebare la dumneavostra.Eu am niste bubite pe burta, abdomen multe si mici una langa alta si cateva pe gat dar si in interiorul coapselor{deci numai pe interior toate bubitele }. Aceste bubite le am de multi ani au inceput sa imi iasa treptat, prima dat am avut mai jos de buric iar dupa accea s-au extins pe interiorul coapselor si de la buric in sus treptat asta insemnand in cativa ani. Am fost in italia la un doctor si a spus ca am alergie la haine.trebuie sa port numai bumbac, mia prescris o crema pe nume ARIOL si mia zis ca in doua luni imi trec.As vrea sa va intreb ce imi recomandati pentru o alergie la haine? {o crema niste pastile}si crema aceasta prescrisa ARIOL este buna?sau poate sa nu fie alergie haine ? ASTEPT O PARERE! { SI VREAU SA VA SPUN CA ANALIZELE AU IESIT FOARTE BUNE}
VA MULTUMESC!
O poza cu bubitele..Astept o parere !Sper sa ma ajutati..Va Multumesc inca o data..
http://imagnet.ro/?v=mKqjv.jpg
1 comentarii
Chiar nici macar un raspuns, sau o parere ce ar trebuii sa fac..exista medicament pt alergie la haine?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1alergie sau altceva
- 1Intoxicatie, alergie, prednison
- 0alergie sau artrita
- 2alergie, astm, infectie?
- 1alergii si mancarimi pe corp
- 4Alergie la flora vaginala
- 6Alergiile - abordare naturopată
- 0urticarie sau alergie ?
- 3Este alergie ? Va rog ajutor.
- 1alergie, astm sau raceala?
- 4in anumite incaperi, stranut... ce pot sa fac?
- 0usturimi genitale si alergie
- 1alergie, urticarie
- 3Ig E este mare in dermatita atopica si nu semnifica nici o alergie specifica?
- 0m-am trezit cu bubite mici pe fata, pielea avand un aspect nisipos
- 1alergie, exema, dermatoza, dermatita etc: infectie bacteriana sau ce am EU?
- 17Sunt alergica si nu stiu la ce!
- 1Alergică la prea multe
- 2Stranut des insotit de secretii nazale abundente
- 0Alergii respiratorii
Mai multe informații despre: alergia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: