Alergie foarte ciudata!
Buna ziua, am ales sa postez aici deoarece am tot mers si la Dermatologie si nu mi s-a dat niciun raspuns concret. De cateva luni ma confrunt cu o alergie destiul de ciudata, imi apare pe corp aproape zi de zi si incepe prin a mi se umfla pielea destul de rau plus de asta apar si mancarimi in zonele unde mi se umfla pielea.De ex daca port o pereche de blugi care ma strang putin in talie, mi se umfla pielea si apar mancarimi. asa patesc si in zona genunchilor, coatelor, pe gat si in mai multe zone.Tin sa precizez ca am luat si Claritine si degeaba, nu isi face niciun efec. Multumesc
2 comentarii
Buna ziua,
din ce povestiti pare sa fie o Urticarie la presiune, declansata de factori fizici. Consultati un medic alergolog pt a stabili cu exactitate diagnosticul si pt o schema de tratament. Evitati hainele stramte si orice alte obiecte care fac presiune pe piele. Sanatate!
din ce povestiti pare sa fie o Urticarie la presiune, declansata de factori fizici. Consultati un medic alergolog pt a stabili cu exactitate diagnosticul si pt o schema de tratament. Evitati hainele stramte si orice alte obiecte care fac presiune pe piele. Sanatate!
Va multumesc foarte mult, Dna Ramona Muresan!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tratament pentru sinuzita si alergie + gust amar
- 3alergie la smirna?
- 1alergie sau altceva
- 0alergie sau artrita
- 1alergii si mancarimi pe corp
- 4Alergie la flora vaginala
- 0urticarie sau alergie ?
- 1alergie, astm sau raceala?
- 2Alergie - in caz de soc anafilactic prim ajutor
- 1ce poate fi?Alergie?
- 1alergie, urticarie
- 3Tratament naturist pentru orice fel de alergie
- 1alergie sau nu
- 0eozinofilie alergie
- 3de 3 zile ma lupt cu o alergie crunta
- 0Alergie la mesteacan. unde mesteacanul NU e prezent?
- 5Rinita alergica și alergie din septembrie 2019
- 0Alergii respiratorii
- 1Posibila alergie?
Mai multe informații despre: alergia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: