de 2 saptamanii imi bate inima tare, simt pulsul marit
Buna ziua am si eu niste simptome de 2 saptamanii imi bate inima tare simt si vad cum imi bate pulsul in epigastru simt stomacul cum mi se zbate, uneori simt ca o arsura care pleaca de la inima si ma arde in epigastru seara dorm foarte greu scaunele sunt normale, am agravari seara le mai potolesc cu maloxx nu stiu daca e pe sistem nervos sau ceva de la stomac am facut si niste analize ekg normal radiografie usoara viroza respiratorie nu am stari de greata de voma doar seara foarte putin am fost, am facut analize pentru helicobacter pylori si mi-a irsit 200U/ml pozitiv iau claritromicina amoxicilina si omneprazol ma simt mai bine de cateva zile dar nu pot sa scap de arsurile la inima.nu stiu ce sa fac?!??!
5 comentarii
Afectiunile din stomac+tratamentul pe care il faci iti pot da senzatiile spuse. Cand se diminueaza din cauze, se va diminua si din stare. Sanatate!
Senzatiile cu arsuri la inima le am si eu de ceva timp, si se accentueaza dupa mese. Simt ca o presiune acolo in zona inimii si in partea stanga a abdomenului. Uneori cand "ragai" (nu cunosc termenul medical) parca se mai elimina din presiune.
Buna ziua. Urmex un tratament cu claritomicina, duomox 1000 si emanera ptr gastrita cu HP.De cand iau tratamentul, mai ales dimineata am dupa 2-3 ore de la inghitirea medicamentelor, niste stari ciudate, un tremur interior usor care imi da un disconfort nervos.Dupa aproximativ 4 ore ma simt din nou f. bine.Antibioticele astea puternice imi dau starea aceasta?multumesc ptr raspuns
Da. Si ai grija, daca starea persista mai mult sa nu ai cumva alergie la vreunul dintre medicamnte.
Deasemenea, ia de la plafare capsule cu probiotice (gen acidophilus) sa-ti protejezi intestinele. Altfel risti sa te vindeci la stomac dar sa faci o diaree cronica de nu mai scapi de ea. Si o protectie anticandida ar fi fost buna, dar medicul ar tb sa te lamureasca si mai corect.
Sanatate si succes in tratament!
Deasemenea, ia de la plafare capsule cu probiotice (gen acidophilus) sa-ti protejezi intestinele. Altfel risti sa te vindeci la stomac dar sa faci o diaree cronica de nu mai scapi de ea. Si o protectie anticandida ar fi fost buna, dar medicul ar tb sa te lamureasca si mai corect.
Sanatate si succes in tratament!
multumesc ptr raspuns...am terminat tratamentul cu antibiotice de 4 zile, dar tremurul inca il resimt.Emanera trebuie sa iau inca o luna si am luat viviflor pe parcursul trat. cu antibiotic.Acum i-au si vitamine(sun primavita)un complex de b-uri, beta caroten etc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Puls marit, cauze
- 3Tahicardie pe fond de stres si oboseala cronica
- 4Adolescent, cu posibile probleme?
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 5durere puternica in piept si batai de inima cu pauze
- 5normiten pentru echilibrarea pulsului
- 9Procupare excesiva fata de sanatate
- 7Puls marit, palpitatii
- 3pot avea puls intre 60-80 pe minut si tesiunea ridicata?
- 0sarcina 30 saptamani
- 13Dintr-o data am simţit o agitatie interioară, o frica, inima imi bătrând ff tare...
- 2Tahicardie si sindrom hiperkinetic
- 11Acum 3 luni am suferit un ataca de panica, inima imi batea foarte tare...
- 1Tensiune!
- 0Intrebare despre dureri bataile inimii
- 9Interpretare radiografie
- 3puls oscilant
- 0Dureri in piept
Mai multe informații despre: Pulsul accelerarea batailor inimii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: