Dactilita
Baiatul meu de 16 ani a fost diagnosticat anul trecut cu dactilita si tot anul trecut am aflat ca are HLA-ul B27 pozitiv. Se poate ca debutul aceastei afectiuni, si aici ma refer la dactilita, sa fi fost determinat de tratamentul pentru cresterea imunitatii cu Bronhodine si Orostim? Abia anul acesta am observat ca este contraindicat in cazul reumatismului articular acut. Era la a 4 doza cu 0, 5ml la concentratia de 100 si i l-am intrerupt facand legatura cu aparitia dactilitei in timpul administrarii acestui tratament de crestere a imunitatii.
Acelasi tratament l-am urmat si eu acum un an si jumatate, si de atunci urmez lunar purethal polen de graminee amestec. Eu ma laud cu o rinita alergica cronica si pe langa aceasta acum 8 ani am fost diagnosticata cu sacroileita infectioasa bilaterala care cu un HLAB27 confirmat pozitiv tot anul trecut este spondilita anchilopoietica. In decembrie anul trecut am facut si o iridociclita la ochiul drept. Intrebarea mea legata de mine este daca trebuie sa intrerup Purethalul si daca il intrerup cu ce-l pot inlocui avand in vedere ca sunt alergica pe langa polen si la praf, la mucegai etc (am reactionat cu umflaturi la aproape toti alergenii ).
In al treilea rand, tratamentul sau schema de crestere a imunitatii cu Isoprinosine, Bronhodine si Orostim am urmat-o si baietelului de 8 ani. La el nu a aparut nici o reactie secundara anul trecut, ichiar am fost multumita ca nu s-a imbolnavit deloc. Dar nu stiu nimic legat de prezenta HLA B27 pentru ca nu i-am facut analiza si acum am hotarat sa-i opresc si lui vaccinarea cu Bronhodin de teama de a nu avea si el acel HLAB27 pozitiv si atunci sa-i apara si lui ceva.
Sa ne fereasca Dumnezeu si sa speram ca nu am intrerupt prea tarziu tratamentul!
Acelasi tratament l-am urmat si eu acum un an si jumatate, si de atunci urmez lunar purethal polen de graminee amestec. Eu ma laud cu o rinita alergica cronica si pe langa aceasta acum 8 ani am fost diagnosticata cu sacroileita infectioasa bilaterala care cu un HLAB27 confirmat pozitiv tot anul trecut este spondilita anchilopoietica. In decembrie anul trecut am facut si o iridociclita la ochiul drept. Intrebarea mea legata de mine este daca trebuie sa intrerup Purethalul si daca il intrerup cu ce-l pot inlocui avand in vedere ca sunt alergica pe langa polen si la praf, la mucegai etc (am reactionat cu umflaturi la aproape toti alergenii ).
In al treilea rand, tratamentul sau schema de crestere a imunitatii cu Isoprinosine, Bronhodine si Orostim am urmat-o si baietelului de 8 ani. La el nu a aparut nici o reactie secundara anul trecut, ichiar am fost multumita ca nu s-a imbolnavit deloc. Dar nu stiu nimic legat de prezenta HLA B27 pentru ca nu i-am facut analiza si acum am hotarat sa-i opresc si lui vaccinarea cu Bronhodin de teama de a nu avea si el acel HLAB27 pozitiv si atunci sa-i apara si lui ceva.
Sa ne fereasca Dumnezeu si sa speram ca nu am intrerupt prea tarziu tratamentul!
3 comentarii
Buna ibag.
As dori sa-mi fac si eu aceasta analiza hla b27.
Am tot intrebat la unele laboratoarele din galati daca fac aceasta analiza si nu au auzit macar, imi spui te rog unde as putea face aceasta analiza.Multumesc
As dori sa-mi fac si eu aceasta analiza hla b27.
Am tot intrebat la unele laboratoarele din galati daca fac aceasta analiza si nu au auzit macar, imi spui te rog unde as putea face aceasta analiza.Multumesc
Raspuns pentru gam3s0v3r
In Bucuresti sunt decat 2 spitale care fac analiza hla b27. Unul este Spitalul Gerota ( zona Foisorul de Foc ), Bd. Ferdinand nr. 50, sector 2. Daca iti recolteaza dimineata sangele, dupa ora 14.00 ai rezultatele.
In Bucuresti sunt decat 2 spitale care fac analiza hla b27. Unul este Spitalul Gerota ( zona Foisorul de Foc ), Bd. Ferdinand nr. 50, sector 2. Daca iti recolteaza dimineata sangele, dupa ora 14.00 ai rezultatele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14imunitate..
- 4Cauzele deformarii degetelor
- 3deget dat peste cap, mana umflata
- 5Un sfat in legatura cu degetul mare al mainii.
- 1Intarirea sistemului imunitar cu Noni sirop.
- 1Fractura, fisura sau doar traumatism?
- 2Degete umflate
- 4Durere de-a lungul degetului mare, picior.
- 0mi-am taiat degetul cu toporul
- 2Deget mana stanga - nu se vascularizeaza
- 1Invinetire a degetului dupa lovire +durere
- 1Durere deget mare picoior
- 4deget aratator - modificare scris
- 1Deget mare umflat
- 3Dureri degete maini
- 1Rana piele deget nu s-a vindecat si doare la atingere
- 3Miscare ingreunata deget mijlociu
- 0Deget umflat rosu și dureeis
- 3Urgent : Durere de deget dupa ce am cazut.
Mai multe informații despre: Sistemul imunitar degetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: