Mi se umflă degetele de la mâini
Salut! :D
Nu stiu cum sa va spun dar acum cateva luni am avut niste pete rosii la un anumit deget pe ambele maini(degetul mic stanga, degetul aratator dreapta), si acum unul din degete e umflat, si nu stiu ce are... daca are puroi in el sau altcv... :|... De durut nu ma doare :-??
Am observat ca mia mai aparut niste umflaturi la alte degete :( (arata ca o pata mica roz si e umflata si tare... adica nu e moale, apoasa sau altceva) Ce sa fie :(?
Nu stiu cum sa va spun dar acum cateva luni am avut niste pete rosii la un anumit deget pe ambele maini(degetul mic stanga, degetul aratator dreapta), si acum unul din degete e umflat, si nu stiu ce are... daca are puroi in el sau altcv... :|... De durut nu ma doare :-??
Am observat ca mia mai aparut niste umflaturi la alte degete :( (arata ca o pata mica roz si e umflata si tare... adica nu e moale, apoasa sau altceva) Ce sa fie :(?
1 comentarii
Din descrierea dumneavoastra este greu de stabilit ce se intampla. Trebuie sa va vada direct un medic care poate sesiza anumite caractere ale afectiunii care ajuta la diagnostic. Va recomand sa incepeti prin a merge la medicul dumneavoastra de familie care va poate apoi coordona spre alte investigatii.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 5Degete amortite.. sufar si de cifoza si scolioza
- 6deget inflamat inexplicabil
- 2mincarimi la degetele de la picioare
- 5Durere degete mici picior.
- 4deget pocnit foarte tare (mic accident)
- 3durere la degetul mare de la piciorul stang
- 4tendon taiat in intregime+jumate din os
- 2Dureri degetul mare mana dreapta
- 4la ora de sport m-am lovit la deget, e vanat si umflat
- 6Anul trecut mi s-a umflat laba piciorului mai ales in zona degetului mare
- 0mi-am taiat degetul cu toporul
- 2Deget mana stanga - nu se vascularizeaza
- 0Problema degetul mare picior
- 4Ciuperca la degetul de la mana.
- 2durere la baza degetului aratator
- 3tendon falanga deget 4 rupt
- 3Infectie si durere sub unghia piciorului