Fractura, fisura sau doar traumatism?
Buna seara. Acum 3 ani am avut o fractura la degetul cel mare al piciorului drept. Mi s-a pus in ghips la urgente pana la genunchi, destul de ciudat si plus ca degetul cel mare are acum o deviatie de vreo 30 de grade. Joi seara la sala de antrenamente o colega m-a calcat pe degetul cu pricina. Am folosit imediat ketonal si seara nu am avut probleme. Astazi a doua zi dupa incident a inceput sa ma doara si sa se umfle doar locul reaspectiv. Daca stau culcata imi trece durerea. Am luat si crema fenilbutazona cu care ma ung si nurofen pt durere. Am senzatia ca a inceput un pic sa se invineteasca. Suntem in ajun de craciun si la o clinica privata nu am nici o sansa fara programare. Iar la macelarii de la spitalu judetean nu mas duce ca imediat ma pun in ghips iar pana la genunchi. As vrea sa stiu daca e posibil sa fie din nou fractura, vreo fisura sau e pur si simplu un traumatism? Si daca e fractura cum se manifesta? ca acum 3 ani se umflase toata laba piciorului. De calcat prima zi am calcat pe picior.. acum daca o fac se umfla...iar daca dau iar cu fenilbutazona se dezumfla cat de cat dar ma doare.
1 comentarii
fara radiografie si examen fizic este imposibil de apreciat care este problema.
ghipsul se pune pe pacient daca este de acord cu ea
cel putin o radiografie nu ar strica, puteti sa-l scanati sau sa-l fotografiati sisa-l postati sa-l vedem si atunci am ajunge mai aproape de solutionarea problemei
ghipsul se pune pe pacient daca este de acord cu ea
cel putin o radiografie nu ar strica, puteti sa-l scanati sau sa-l fotografiati sisa-l postati sa-l vedem si atunci am ajunge mai aproape de solutionarea problemei
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme mari dupa o fractura a gambei
- 3Durere de spate si de degete
- 3fractura cervicala C1 C2 si odontoida
- 5dureri la degete de aproape o luna
- 10fractura peroneu
- 3durere la degetul mare de la piciorul stang
- 2Dureri degetul mare mana dreapta
- 24Fractura de astragal
- 5dureri de cot, dureri de palma si degete.
- 1Reconstructie deget-picior!
- 1Mi se umflă degetele de la mâini
- 1Durere deget mare picoior
- 16Fractura fara deplasare parcelara nualeola peroniera glezna dreapta.
- 5am dureri la degetele de la maini
- 4deget aratator - modificare scris
- 4Nu mai pot controla degetu mare de la mâna stânga
- 4Durere la degetul mare de la mana dreapta
- 2Fractura cominutiva a colului talusului stang
- 3Urgent : Durere de deget dupa ce am cazut.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: