daca poate cineva sa ma lamuresaca
daca poate sa mi se explice diagnosticu" PROLAPS DE VMA SAU VNA, Regiune mitrala minora"
2 comentarii
VMA. Valva mitrala anterioara. Gaura prin care, in mod normal, sangele trece dintr-o cămăruţă în alta a inimii este străjuită de doua valve care fac posibil un singur sens de curgere. Ele se văd la ecograf ca două mâini care aplaudă. Daca una din valve este mai căzută (de regulă din cauză că "balamaua" ei este aflată mai jos), asta se cheamă prolaps.
Dupa cum am mai spus si cu alte ocazii, in cea mai buna pozitie pentru a interpreta un rezultat se afla medicul care prescrie o investigatie. La urma urmei, scopul pentru care plătim nişte doctori este să ne lămurim cum stăm cu sănătatea şi ce anume trebuie făcut. În plus, medicul care prescrie o investigaţie urmează o anumită logică şi are nişte date care pot fi relevante.
Dupa cum am mai spus si cu alte ocazii, in cea mai buna pozitie pentru a interpreta un rezultat se afla medicul care prescrie o investigatie. La urma urmei, scopul pentru care plătim nişte doctori este să ne lămurim cum stăm cu sănătatea şi ce anume trebuie făcut. În plus, medicul care prescrie o investigaţie urmează o anumită logică şi are nişte date care pot fi relevante.
acest diagnostic l-am primit si nu am fost prea lamurit, va multumescsi va doresc multa sanatate! ps.
reprezinta acest diagnostic o ingrijorare?
reprezinta acest diagnostic o ingrijorare?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Extrasistole la greu
- 1Picioare umflate
- 0Altcineva cu experienta similara? durere, presiune in piept
- 2Durere brat stang persistenta
- 2Cum diminuarea varicelor?
- 5Palpitatii
- 1Posibile probleme cu inima ?
- 7Dureri in piept stanga si pe toata partea stanga a corpului
- 2Tensiune arteriala foarte mare
- 2Bătăi neregulate