daca intretine relatii sexuale cu 5 femei, poate iubi vreo una?

un barbat daca intretine relatii sexuale cu 5 femei, vreme de ceva timp poate iubi vreo una din ele sau este chestiune numai de sex?si toate sant indragostita de el.
4 comentarii

nu poti avea 5 iubiri in acelasi timp, cred ca a facut o obsesie din a face sex diversificat...nu stiu cum sa-l calific...

Este imposibil ca cineva sa iti raspunda la intrebarea asta pentru ca nimeni nu-i stie sentimentele, desi pare putin probabil ca el sa le iubeasca pe toate. Cateodata se poate ca cineva sa iubeasca mai mult de o singura persoana.

buna am si eu o problema cred ca foarte grava, as dori si eu sa stiu de ce imi curge din penis atunci cand sunt excitat chiar daca nu am act sexual (adica imi patez chilotul) de culoare transparent dar nu cred ca este sperma deoarece este mult mai subtire si lipicioasa, se intinde..etc...si in momentul cand am contact sexual tot asa deci spre exemplu cand o pup imi curge si ma patez si cand o mangai oricei fac.Sincer nu am fost la medic deoarece mie jena ar fi ceva tratament care sa imi poata opri toata nebunia asta si sa nu imi mai curga inainte de a avea contact sexual?...Va rog mult s aimi raspundeti si mie..

Nu ai postat unde trebuia..dar calmeaza-te e normal tot ce zici...nu ai nici o problema

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10oare mai are vreun rost???
- 17iubesc cu adevarat sau sunt bolnava?
- 15ar putea sa isi dea seama?
- 10de ce nu pot fi fidela?
- 7Cum sa-mi aduc sotul inapoi
- 22iubita mea vrea sa incercam menaje à trois cu inca un barbat
- 3Am aflat ca m-a inselat...si nu stiu ce sa fac
- 3Prima dragoste (continuare)
- 8M-a inselat. Cum sa trec peste?
- 11L-am inselat! Sunt singura vinovata?
- 10psihoterapie - la 35 ani de casatorie
- 9sotul m-a inselat. Cand i-am spus ca stiu a incercat sa se sinucida. Ce sa fac?
- 21de ce flirtam??
- 9Sotia m-a inselat
- 27Mintea mea nu-i la mine! Spuneti-mi va rog ce sa fac?
- 7Ma inselat mi-a recunoscut dar nu pot sa trec peste
- 16Intre doua nu te ploua...dar nici bine nu-ti e!
- 10Sotia mea are o relatie cu un alt barbat
- 3L-am inselat
Mai multe informații despre: relatii extraconjugale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: