Cum stiu ca am sifilis?
sifilisul se poate detecta printro simpla analiza a sangelui a urinei si a excrementului ?sau trebuie o analiza speciala diferita de cele 3 care leam specificat acolo?
10 comentarii
sifilisul se depisteaza prin analiza la sange VDRL!!doar atat din cate stiu eu
vroiam sa zic adica trebuie o analiza speciala (Doamne Fereste) o analiza ca la sida speciala doar pt hiv si vdrl e speciala sau e "imbinata" cu celelalte 3 analize care leam specificat mai sus
MUTLUMESC ANTICIPAT PT RASPUNSURI
MUTLUMESC ANTICIPAT PT RASPUNSURI
mmmm, nu prea inteleg ce vrei sa zici...Si la sida analiza se ia tot din sange.La fel si la sifilis, si se numeste, dupa cum a spus si Jaquelinne, test VDRL.
stiu ca sunt analizele normal cas a zic asa la care se vede glicemia si dak ai hepatita
pai glicemia se vede in urma analizei de sange numita glicemie iar la hepatita sunt mai multe tipuri hepatita a, b si c care se fac separat.trebuie sa specifici ce fel de analize vrei si ei stiu mai bine!!fiecare analiza are domeniul ei!!nu poti face doar una singura si sa gaseasca si alte bube ;)) fa-ti un set complet si stii o treaba!!
deci VDRL este o analiza speciala pt sifilis? sau mai este si pt altceva dak este si pt altceva... va rog frumos sami spuneti... desi din ultima analiza pe care am facuto mia iesit ca nam infectii in corp deci e bn sau mai trebuie alta analiza?
VDRL-ul este o analiza doar pt sifilis!!si nu se mai vede si altceva!! fa-ti un ASLO si atunci vei descoperi daca ai sau nu vreo infectie in corp!!si daca vrei sa stai linistitfa-ti toate analizele importante hemoleucograma, calcemie, glicemie, aslo, vdrl, hiv, anti hepatita, colesterol si ce ti-o mai recomanda doctorul!!dar nu intra in panica atat ca orice problema are cel putin 2 rezolvari!!bafta!
pai da miam facut si aslo cam toate analizele mi le fac imi fac de 2 ori pe an maxim 3 si de fiecare data mia iesit ca nam nicio infectie in corp ? deci mai trebuie sami mai fac vreo grija?
MULTUMESC FOARTE MULT PT RASPUNSUSURI mati scapat de toate grijile
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5despre sifilis
- 1sifilis
- 7am BTS?
- 28Este sifilis?
- 2sifilis????
- 4poveste veche-sifilisul
- 3sa nu te angajeze nimeni fiindca ai sifilis
- 3sifilis..analize angajare
- 3sifilis
- 2sifilis- este posibil ca...?
- 1Sifilis insistent
- 2neuro sifilis
- 4Sifilis?
- 3Ce poate fi? Sifilis sau raceala?
- 5sexul oral si sifilisul
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?urgent un rasp va rog
- 2Ganglioni inflamati dupa tratament sifilis
- 0Noduli ramasi inflamati in urma unui sifilis
- 0Intrebare sifilis
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: