Orgasm dureros
Buna, vin si eu cu o problema, de aproximativ 2 ani am durere in timpul orgasmului in partea stanga jos, este o durere foarte puternica ca un junghi de cutit, tine cam 2, 3 minute, precizez doar in timpul orgasmului si doar pe partea stanga Nu in timpul sexului sau la penetrare.Am facut eco abdominal inclusiv Ct. Rezultat sanatos clinic. Mi au fost prescrise antibiotice plus metronidazol ( in caz de infectie)... nici un efect pozitiv nici o schimbare.
Va rog sa ma jutati, ce ar putea cauza aceasta durere?
E o chestie care ma afectesza deja, incep sa refuz sa fac sex cu partenerul de teama unui orgasm dureros
Va rog sa ma jutati, ce ar putea cauza aceasta durere?
E o chestie care ma afectesza deja, incep sa refuz sa fac sex cu partenerul de teama unui orgasm dureros
6 comentarii
Nu, cum ar trb sa il iau ? Oare inainte de sex ?
Rău nu va face puteți lua câteva zile 3x1 tb/ zi tb 80 mg
Buna ziua, ati gasit cauza durerilor? Ma confrunt cu aceeasi problema.
Bună ziua! In urma cu vreo 3 luni am avut o infecție urinară cu Echeria coli, medicul de familie mi a recomandat monural un plic. După vreo săptămână mi a apărut o secreție alb gălbuie, urat mirositoare...
După consult ginecologic am luat tratament ptr.vaginita cu ovule pe baza de antibiotic 12 zile.
După toate astea, doar in timpul orgasmului apar niste dureri înțepătoare.
Am mers din nou la medic, am explicat situația și nu a văzut nimic în neregula( am făcut echo.pap.secretia vaginala)
Va rog caut sa mi rezolv prbl., ce ar trebui sa mai fac?
După consult ginecologic am luat tratament ptr.vaginita cu ovule pe baza de antibiotic 12 zile.
După toate astea, doar in timpul orgasmului apar niste dureri înțepătoare.
Am mers din nou la medic, am explicat situația și nu a văzut nimic în neregula( am făcut echo.pap.secretia vaginala)
Va rog caut sa mi rezolv prbl., ce ar trebui sa mai fac?
In cazul in care medicul ginecolog spune ca acum nu mai sunt prezente probleme infectioase sau alte obstacole medicale ce ar putea genera durerea ar fi util sa consulti un psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4daca nu ai orgasm nu poti ramine gravida. E adevarat?
- 6bineinteleg.mult ravnitul orgasm vaginal
- 26nu am orgasm
- 2Orgasm clitoridian
- 10de ce nu am orgasm?
- 2de ce nu am placere in timpul actului sexual.ne puteti ajuta, va rugam mult!!!
- 2lubrifierea excesiva impiedica orgasmul?
- 12anticonceptionalele si orgasmul
- 3nu am avut niciodata orgasm... spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac, exista vreun tratament?
- 5cum pot sa o ajut sa ajunga la un orgasm total, ce trebuie sa fac?
- 18orgasm
- 3Probleme cu orgasmul!
- 8Probleme cu orgasmul!!!
- 6Nu simt nimic in timpul actului sexual
- 5Orgasme onirice - ati avut experiente de acest genere?
- 3in timpul actului sex... femeia poate lesina?
- 4Orgasme rapide
- 1de ce nu pot sa merg mai departe dupa primul orgasm
- 15nu am avut orgasm
- 2Va rog frumos să ami răspundeţi - să fie vorbă de vreo problemă de sănătate ?
Mai multe informații despre: Orgasmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: