Orgasm dureros

12-11-2018
sandra eu
Nu este medic/terapeut
sandra eu
Buna, vin si eu cu o problema, de aproximativ 2 ani am durere in timpul orgasmului in partea stanga jos, este o durere foarte puternica ca un junghi de cutit, tine cam 2, 3 minute, precizez doar in timpul orgasmului si doar pe partea stanga Nu in timpul sexului sau la penetrare.Am facut eco abdominal inclusiv Ct. Rezultat sanatos clinic. Mi au fost prescrise antibiotice plus metronidazol ( in caz de infectie)... nici un efect pozitiv nici o schimbare.
Va rog sa ma jutati, ce ar putea cauza aceasta durere?
E o chestie care ma afectesza deja, incep sa refuz sa fac sex cu partenerul de teama unui orgasm dureros
6 comentarii
0
12-11-2018, ora 11:44
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Ați încercat să luați no Spa?
0
12-11-2018, ora 13:13
sandra eu
Nu este medic/terapeut
sandra eu
Nu, cum ar trb sa il iau ? Oare inainte de sex ?
0
13-11-2018, ora 16:57
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Rău nu va face puteți lua câteva zile 3x1 tb/ zi tb 80 mg
0
28-10-2022, ora 11:10
Ralu Ioana
Nu este medic/terapeut
Ralu Ioana
Buna ziua, ati gasit cauza durerilor? Ma confrunt cu aceeasi problema.
0
28-01-2023, ora 08:58
Mishulin
Nu este medic/terapeut
Mishulin
Bună ziua! In urma cu vreo 3 luni am avut o infecție urinară cu Echeria coli, medicul de familie mi a recomandat monural un plic. După vreo săptămână mi a apărut o secreție alb gălbuie, urat mirositoare...
După consult ginecologic am luat tratament ptr.vaginita cu ovule pe baza de antibiotic 12 zile.
După toate astea, doar in timpul orgasmului apar niste dureri înțepătoare.
Am mers din nou la medic, am explicat situația și nu a văzut nimic în neregula( am făcut echo.pap.secretia vaginala)
Va rog caut sa mi rezolv prbl., ce ar trebui sa mai fac?
0
16-02-2023, ora 10:50
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
In cazul in care medicul ginecolog spune ca acum nu mai sunt prezente probleme infectioase sau alte obstacole medicale ce ar putea genera durerea ar fi util sa consulti un psihosexolog

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Decalaje în orgasm pe parcursul vieții: explorarea impactului vârstei asupra ratelor de orgasm
  •