cum il fac pe prietenul meu sa aiba dorinte sexuale
aceeasi probl o am si eu florina.urmeaza sa plecam in concediu peste o luna.daca nici atunci situatia nu se rezolva..clar renunt..nu sunt nici nimfomana nici obsedata..numi place sa fiu conditionata si eu cred ca aceeasi probl o avem toate..ca daca ar incerca si ei sa mai faca cand vrem noi nam mai fi asa cicalitoare si poate chiar nam mai baga de seama sub asta..pfff
Bună, fetelor! Vă înţeleg problema. Cred că fi cazul să-l duci la psiholog. Iar până atunci să încerci să cauţi... o nouă relaţie. Paralelă, dacă se poate! Bună, frumoasă, şi devreme-acasă!! Mult succes!
Însă dacă doreşti să-l să-l păstrezi lângă tine, ar fi cazul să-i dovedeşti că încă ai rămas...FEMEIE! Ca de exemplu, ai putea să-l privaţi de mâncare caldă, de grijă, de afecţiune şi de atenţie! Ai însă grijă să nu îl provoci prea tare! Iar după asta,... o cină romantică în oraş la un restaurant surpriză cred că ar fi soluţia optimă! Mult succes, şi să auzim numai de bine!!
Încercaţi vă rog să nu vorbiţi o săptămână cu el/despre el! Încercaţi să-i ignoraţi prezenţa în timpul acestei săptămâni! Încercaţi vă rog să nu discutaţi nimic în prezenta lui despre sărbătorile care vin, despre viaţă, despre fericire, despre lucrurile care vă preocupă! Între timp, nu uitaţi de propriul luck, de prietenele pe care le aveţi, de a merge să mâncăti în oraş, de a merge săptămânal la coafor şi la manichiură! Încercaţi un nou luck, mai romantic şi mai seducător! Încercaţi să-i oferiţi o cină romantică şi o noapte în pat abia după ce reuşiţi să-l, , daţi gata"! Încercaţi să rămâneţi însărcinată cu un prieten de-al lui, ca să-i oferiţi şansa la gelozie! Poate-aşa îl veţi, , trezi la realitate". Mult succes!
Încercaţi să aveţi o prietenie frumoasă şi... fără sex! Viaţa poate fi frumoasă şi fericită şi astfel. Puteţi păstra o prietenie sinceră, curată, sănătoasă, bazată pe iubire şi respect profund, pe multă dragoste şi iubire sinceră, fără să se ajungă la sex. Veţi avea numai de câştigat, fiindcă o aşa prietenie este medicamentul de care aveţi dumneavoastră nevoie. Mult succes la ea!
heyy fetelor am citit conversatile vostre...am si eu o problema asemanatoare...am o relatie la distanta de aproape 3 ani si ma vad cu perietenul meu o data de doua ori pe sapatamana...miam inceput viata sexuala la 8 luni de relatie la inceput a fost bine...dar cam dupa 7 8 luni prietenul meu a vrut doar foarte rar sa facem sex...am incercat sa vorbesc cu el sa vad care este motivul dar el imi spune ca de vrut vrea dar refuza pentru ca vrea sa ma protejeze (sa nu raman insarcinata)...dar problema este ca iau si anticonceptionale de un an si chiar daca ii zic ca poate sa ma protejeze si in alte moduri el nu vrea sa ma asculte(mai am cateva luni pana o sa fiu majora)..voi ce ma sfatuiti...
Iti recomand sa faci tot ceea ce simti ca te face fericita, nu va lupta nimeni pentru fericirea si multumirea ta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nu ma excit
- 1apetit sexual foarte scazut
- 37durere in timpul actului sexual
- 1prietena mea se uda tare in timpul actului sexual
- 12anticonceptionalele si orgasmul
- 12Dorinta continua!!! Doresc un sfat!
- 3cand doar ne sarutam ma dor testiculele
- 9i s-a facut rau in timpul sexului
- 7probleme sexuale-psihice
- 7vrea prea mult sex, de 3 ori pe zi (in fiecare zi)
- 7Ciuperca vaginala si sexul
- 4De cite ori pe saptamina sex?
- 8Lucrez la un project despre masturbare
- 11Stresul, dusmanul tandretei si a sexului ?
- 12cit timp inainte de ciclu si dupa ciclu este interzis de a face sex?
- 0Este oare anormal ca prietenul meu sa nu se excite cand ma vede goala?
- 3Nelamurire Excitare
- 5Help! E normal sa te exciti daca te vede un strain goala?
- 3Anxietate din excitare sexuala involuntara si fara stimuli
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala Apetitul sexual Actul sexual propriu-zis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: