Cum aflu daca pot avea copii?
Buna seara,
Ginecologul este singura metoda prin care pot afla daca sunt fertila? Daca da, va rog sa-mi spuneti cat ar costa acest test.
Va multumesc.
Ginecologul este singura metoda prin care pot afla daca sunt fertila? Daca da, va rog sa-mi spuneti cat ar costa acest test.
Va multumesc.
12 comentarii
De ce te gandesti ca ai putea sa nu fii fertila ? Esti bolnava de ceva ? Ai facut sex neprotejat si nu ai ramas insarcinata niciodata ?
Fac sex neprotejat cu iubitul meu de 3 ani dar are grija de fiecare data sa nu aiba orgasm in mine, si ma gandeam cat de atent sa fi fost incat in 3 ani de zile sa nu fi gresit 1 data?
Din aceasta cauza am dubii.
Multumesc
Din aceasta cauza am dubii.
Multumesc
Se poate sa te fi ferit destul de bine.incearca cateva luni sa faceti sex neprotejat, cu ejaculare interna, si vezi daca ramai insarcinata.asta doar daca esti decisa sa pastrezi bebelusul.
Multumesc foarte mult dar inainte de asta as vrea sa aflu printr-un test daca pot avea copii k inca nu sunt hotarata. Puteti sa-mi dati cateva detalii despre in ce consta un astfel de test?
Pentru barbati se face spermograma ; pentru femei se fac initial teste sanguine [ dozari hormonale ], apoi testul post coital, testul de ovulatie etc.se merge treptat, pas cu pas, dupa ce se sta intai de vorba cu ginecologul, si se constata ca este necesara parcurgerea tuturor acestor trepte.
Buna ziua ! Am si eu o intrebare, am 17 ani si am o relatie de un an, mi-am inceput viata sexuala de la o varsta frageda, dar am un dubiu in legatura cu acest lucru, este posibil sa nu mai pot sa fac copii din cauza acestui lucru? mie teama pentru ca, in timpul actului sexual eu impreuna cu prietenul meu nu ne protejam, iar dupa fiecare ejaculare el doar se spala si continuam, iar acest lucru din cauza scurgerilor "intarziate" pot ramane insarcinata, dar acest lucru nu sa intamplat pana acum. Ar trebui sa solicit un control ? sau pot sta linistita, mi-e frica deoarece in viata traiesti numai pentru a avea un copil, pentru mine asta e baza vietii mele, viitorul meu si a copilului meu. Va rog frumos ajutati ma. Va multumesc !
Buna ziua,
De ceva timp ma streseaza cu gand. Am o relatie de 7 ani si ma protejez de cand ma stiu cu metoda calendarului si nu am ramas niciodata in sarcinata. Sa fie vreo problema cu mine sau chiar m-am protejat atat de bine. Mai am de mentionat ca la 18 ani am avut un avort, pe atunci nu stiam atat de bine cum e treaba cu calendarul.
De ceva timp ma streseaza cu gand. Am o relatie de 7 ani si ma protejez de cand ma stiu cu metoda calendarului si nu am ramas niciodata in sarcinata. Sa fie vreo problema cu mine sau chiar m-am protejat atat de bine. Mai am de mentionat ca la 18 ani am avut un avort, pe atunci nu stiam atat de bine cum e treaba cu calendarul.
buna ziua.Am si eu o intrebare, acum 2 ani am facut un avort iar acum am descoperit ca nu mai raman desi atunci cum sa scapat am ramas iar acum de cateva ori si tot nu am ramas.E posibil sa nu mai pot ramane gravida sau acum raman mai greu.ar trebui sa-mi fac un control ceva ce anume ma sfatuiti?Va multumesc si astept raspunsul.
buna ziua!ma framinta un gind:daca voi intilni probleme la conceptia copiilor.ma framinta aceasta teama pentruca ceva timp in urma am suferit de trihomonaza!am 20ani!
buna ziua sunt am si eu o mica intrebare daca ma puteti ajuta eu si sotul meu facem sex neprotejat de doi ani de zile si de fiecare data are ejaculare interna.care ar putea fi motivul ca dupa atata timp eu nu am ramas insarcinata ?? tin sa mentionez ca ne dorim foarte mult un bebe ce ne sfatuiti sa facem.??pe langa toate astea menstruatia mea nu are o data fixa ar putea fi asta cauza? va multumesc pentru timpul acordat
Buna ziua. De 9 ani sunt impreuna cu un baiat, care pe parcursul acestor ani mi.a devenit sot. De cativa ani incercam sa avem un bebelus, dar pana acum nu am reusit. Nu ne protejam.. puteti sa.mi spuneti va rog ce analize sa fac sa vad daca eu aunt de vina sau ce analize sa faca el? Multumesc!
Buna am si eu o întrebare, cam de 2 ani eu si soțul meu încercam sa avem un copil si încă nu am reușit. Țin sa Menționez ca nu am fost la niciun ginecolog doctor sau altceva pana acum. Acum 4-5 ani am rămas însărcinată(pe atunci nu eram pregătită pentru asta) si am făcut avort. Credeți ca din cauza asta nu mai pot avea copii?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1probleme de fertilitate
- 1fertilitate la 50 de ani
- 7dak e scurgere alba gelatinoasa..e perioada fertila
- 8Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu.
- 16Mai am sanse sa fiu fertila?
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 4conizatie-fertilitate
- 1anticonceptionalele si fertilitatea
- 8postinor 2... cat este de eficient?
- 13suntem sau nu fertili?
- 7Singura sansa este FIV-ul?
- 4O sa am probleme de fertilitate, potenta?
- 1Sunt derutata in ceea ce privesc zilele fertile
- 0Sunt insarcinata?
- 0am facut analize pentru fertilitate
- 3As vrea sa stiu ce medicament sa iau sa pot ramane cat mai repede gravida
Mai multe informații despre: Fertilitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: