Cum aflu daca pot avea copii?

12-10-2010
silviica
Nu este medic/terapeut
silviica
Buna seara,
Ginecologul este singura metoda prin care pot afla daca sunt fertila? Daca da, va rog sa-mi spuneti cat ar costa acest test.
Va multumesc.
12 comentarii
0
13-10-2010, ora 19:31
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
De ce te gandesti ca ai putea sa nu fii fertila ? Esti bolnava de ceva ? Ai facut sex neprotejat si nu ai ramas insarcinata niciodata ?
0
14-10-2010, ora 09:05
silviica
Nu este medic/terapeut
silviica
Fac sex neprotejat cu iubitul meu de 3 ani dar are grija de fiecare data sa nu aiba orgasm in mine, si ma gandeam cat de atent sa fi fost incat in 3 ani de zile sa nu fi gresit 1 data?
Din aceasta cauza am dubii.
Multumesc
0
14-10-2010, ora 20:24
Dr. Balcan Anisoara
Dr. Balcan Anisoara
Se poate sa te fi ferit destul de bine.incearca cateva luni sa faceti sex neprotejat, cu ejaculare interna, si vezi daca ramai insarcinata.asta doar daca esti decisa sa pastrezi bebelusul.
0
15-10-2010, ora 11:59
silviica
Nu este medic/terapeut
silviica
Multumesc foarte mult dar inainte de asta as vrea sa aflu printr-un test daca pot avea copii k inca nu sunt hotarata. Puteti sa-mi dati cateva detalii despre in ce consta un astfel de test?
0
15-10-2010, ora 16:27
Dr. Balcan Anisoara
Dr. Balcan Anisoara
Pentru barbati se face spermograma ; pentru femei se fac initial teste sanguine [ dozari hormonale ], apoi testul post coital, testul de ovulatie etc.se merge treptat, pas cu pas, dupa ce se sta intai de vorba cu ginecologul, si se constata ca este necesara parcurgerea tuturor acestor trepte.
0
31-01-2011, ora 13:16
Aiurik
Nu este medic/terapeut
Aiurik
Buna ziua ! Am si eu o intrebare, am 17 ani si am o relatie de un an, mi-am inceput viata sexuala de la o varsta frageda, dar am un dubiu in legatura cu acest lucru, este posibil sa nu mai pot sa fac copii din cauza acestui lucru? mie teama pentru ca, in timpul actului sexual eu impreuna cu prietenul meu nu ne protejam, iar dupa fiecare ejaculare el doar se spala si continuam, iar acest lucru din cauza scurgerilor "intarziate" pot ramane insarcinata, dar acest lucru nu sa intamplat pana acum. Ar trebui sa solicit un control ? sau pot sta linistita, mi-e frica deoarece in viata traiesti numai pentru a avea un copil, pentru mine asta e baza vietii mele, viitorul meu si a copilului meu. Va rog frumos ajutati ma. Va multumesc !
0
31-05-2011, ora 13:05
monidami
Nu este medic/terapeut
monidami
Buna ziua,
De ceva timp ma streseaza cu gand. Am o relatie de 7 ani si ma protejez de cand ma stiu cu metoda calendarului si nu am ramas niciodata in sarcinata. Sa fie vreo problema cu mine sau chiar m-am protejat atat de bine. Mai am de mentionat ca la 18 ani am avut un avort, pe atunci nu stiam atat de bine cum e treaba cu calendarul.
0
11-06-2011, ora 16:18
Craiciu Cristina
Nu este medic/terapeut
Craiciu Cristina
buna ziua.Am si eu o intrebare, acum 2 ani am facut un avort iar acum am descoperit ca nu mai raman desi atunci cum sa scapat am ramas iar acum de cateva ori si tot nu am ramas.E posibil sa nu mai pot ramane gravida sau acum raman mai greu.ar trebui sa-mi fac un control ceva ce anume ma sfatuiti?Va multumesc si astept raspunsul.
0
10-12-2011, ora 19:51
m1717
Nu este medic/terapeut
m1717
buna ziua!ma framinta un gind:daca voi intilni probleme la conceptia copiilor.ma framinta aceasta teama pentruca ceva timp in urma am suferit de trihomonaza!am 20ani!
0
18-11-2012, ora 13:32
laura20091
Nu este medic/terapeut
laura20091
buna ziua sunt am si eu o mica intrebare daca ma puteti ajuta eu si sotul meu facem sex neprotejat de doi ani de zile si de fiecare data are ejaculare interna.care ar putea fi motivul ca dupa atata timp eu nu am ramas insarcinata ?? tin sa mentionez ca ne dorim foarte mult un bebe ce ne sfatuiti sa facem.??pe langa toate astea menstruatia mea nu are o data fixa ar putea fi asta cauza? va multumesc pentru timpul acordat
0
11-04-2016, ora 16:59
MarinelaDC
Nu este medic/terapeut
MarinelaDC
Buna ziua. De 9 ani sunt impreuna cu un baiat, care pe parcursul acestor ani mi.a devenit sot. De cativa ani incercam sa avem un bebelus, dar pana acum nu am reusit. Nu ne protejam.. puteti sa.mi spuneti va rog ce analize sa fac sa vad daca eu aunt de vina sau ce analize sa faca el? Multumesc!
0
15-04-2016, ora 17:52
Deea940
Nu este medic/terapeut
Deea940
Buna am si eu o întrebare, cam de 2 ani eu si soțul meu încercam sa avem un copil si încă nu am reușit. Țin sa Menționez ca nu am fost la niciun ginecolog doctor sau altceva pana acum. Acum 4-5 ani am rămas însărcinată(pe atunci nu eram pregătită pentru asta) si am făcut avort. Credeți ca din cauza asta nu mai pot avea copii?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ovulatia si fertilitatea dupa nastere
  • Șansa de a ramâne însarcinată
  • Obiceiuri nesănătoase care îţi afectează fertilitatea
  • Alimentația bogată în seleniu ar putea îmbunătăți fertilitatea la femei
  • Testul de fertilitate care indică dacă este scăzută rezerva de ovule
  • Este demonstrat de știință: stresul afectează negativ fertilitatea
  • Durata somnului poate influența fertilitatea masculină
  •