As vrea sa stiu ce medicament sa iau sa pot ramane cat mai repede gravida
Ce medicament naturist cu efecte concrete sa iau sa raman gravida si ceva medicament care sa imi ajute si sotul.
3 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa consultati un medic ginecolog specializat in fertilitate deoarece un "medicament sau supliment naturist minune" nu exista; sunt cauze pentru care se poate sa nu ramaneti insarcinata si este important sa le descoperiti si sa vedeti impreuna cu medicul ce este de urmat in continuare
Va multumim,
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam sa consultati un medic ginecolog specializat in fertilitate deoarece un "medicament sau supliment naturist minune" nu exista; sunt cauze pentru care se poate sa nu ramaneti insarcinata si este important sa le descoperiti si sa vedeti impreuna cu medicul ce este de urmat in continuare
Va multumim,
am fost la medic.este prima data cand incerc sa raman gravida si nu ma ajuta stresul si oboseala.cred ca am nevoie de medicament si eu si sotul.traim o viata agitata dar incerc sa reduc stresul
Buna ziua,
asa cum am mentionat anterior "nu exista medicament minune", medicul consultat de dvs. este specializat in fertilitate? Un cuplu este considerat infertil abia dupa 12 luni de raporturi sexuale regulate si neprotejate. Sotul dvs a facut o spermograma, Testosteron, Testosteron liber, SHBG (globulina de legare a hormonilor sexuali)? Dumneavoastra ati facut toate analizele premergatoare unei sarcini sa vedeti care sunt valorile hormonale precum: LH, FSH, Prolactina, Estradiol, HSG? V-ati evaluat perioada ovulatorie, stiti cu exactitate cand ovulati, ati avut raport sexual neprotejat in aceasta perioada? Inainte de a lua un medicament este nevoie sa faceti investigatii amanuntite pentru a elimina toate cauzele care ar putea impiedica formarea unei sarcini deoarece chiar daca luati un medicament minune si aveti trompele obstructionate sau sotul are spermograma modificata nu veti reusi sa ramaneti insarcinata pana nu rezolvati aceste deficiente; incercati sa va gasiti un medic care va poate ghida in acest proces
asa cum am mentionat anterior "nu exista medicament minune", medicul consultat de dvs. este specializat in fertilitate? Un cuplu este considerat infertil abia dupa 12 luni de raporturi sexuale regulate si neprotejate. Sotul dvs a facut o spermograma, Testosteron, Testosteron liber, SHBG (globulina de legare a hormonilor sexuali)? Dumneavoastra ati facut toate analizele premergatoare unei sarcini sa vedeti care sunt valorile hormonale precum: LH, FSH, Prolactina, Estradiol, HSG? V-ati evaluat perioada ovulatorie, stiti cu exactitate cand ovulati, ati avut raport sexual neprotejat in aceasta perioada? Inainte de a lua un medicament este nevoie sa faceti investigatii amanuntite pentru a elimina toate cauzele care ar putea impiedica formarea unei sarcini deoarece chiar daca luati un medicament minune si aveti trompele obstructionate sau sotul are spermograma modificata nu veti reusi sa ramaneti insarcinata pana nu rezolvati aceste deficiente; incercati sa va gasiti un medic care va poate ghida in acest proces
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu raman insarcinata
- 1probleme de fertilitate
- 1test de fertilitate
- 7dak e scurgere alba gelatinoasa..e perioada fertila
- 4tratament pentru fertilitate sau anticonceptionale in chist ovarian?
- 16Mai am sanse sa fiu fertila?
- 5Cate sanse exista sa raman insarcinata?
- 9boala crohn si sansele de a avea copiii
- 4conizatie-fertilitate
- 7se poate sa fi ramas insarcinata?
- 1anticonceptionalele si fertilitatea
- 13suntem sau nu fertili?
- 1Medicamente pentru fertilitate la barbati
- 7Singura sansa este FIV-ul?
- 4O sa am probleme de fertilitate, potenta?
- 6fertil dupa varicocel?
- 1Sunt derutata in ceea ce privesc zilele fertile
Mai multe informații despre: Fertilitatea dieta pentru fertilitate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: