Cu problemele de atentie si concentrare ce facem cei cu boli psihice?
Ce facem domnilor doctori, cu problemele de concentrare si atentie la cei cu schizofrenie si la cei ce iau antipsihotice etc.
Cum le rezolvam?
Incercam sa le rezolvam?
Sau nu ne pasa?
Fiindca doctorului meu nu-i pasa am ajuns sa cred.
Cum as putea sa imi rezolv problemele de concentrare si mai ales atentie?Cum oare?O sa raman toata viata asa cu probleme de astea nu?Pe langa faptul ca am schizofrenie, mai am si problemele astea date de pastile..Cred ca mai putin de boala.Sau poate si de boala.
In fine, cum rezolva medicii psihiatri problemele de atentie la cei cu schizofrenie si alte boli psihice mai serioase?
Sau nu prea le rezolva?Sau nu prea ne pasa de ei..asa cum zicea un forumist mai demult aici.
Trist, foarte trist:(
Caut ajutor:(
Cum le rezolvam?
Incercam sa le rezolvam?
Sau nu ne pasa?
Fiindca doctorului meu nu-i pasa am ajuns sa cred.
Cum as putea sa imi rezolv problemele de concentrare si mai ales atentie?Cum oare?O sa raman toata viata asa cu probleme de astea nu?Pe langa faptul ca am schizofrenie, mai am si problemele astea date de pastile..Cred ca mai putin de boala.Sau poate si de boala.
In fine, cum rezolva medicii psihiatri problemele de atentie la cei cu schizofrenie si alte boli psihice mai serioase?
Sau nu prea le rezolva?Sau nu prea ne pasa de ei..asa cum zicea un forumist mai demult aici.
Trist, foarte trist:(
Caut ajutor:(
1 comentarii
Buna, Willy!
Inteleg ca ai probleme de concentrare si atentie care iti ridica nivelul de frustrare. In cazul schizofreniei, aceste simptome sunt normale. Mai mult decat atat, sunt propriile emotii pe care nu le poate controla nimeni altcineva in afara de tine. Inteleg ca ai nevoie de cineva caruia sa-i pese si sa-ti ofere o solutie imediata pentru aceste emotii neplacute, ceea ce nu se poate intampla cu oricine deoarece nimeni nu-si poate da interesul la comanda. Poate ca exista in reteaua ta sociala persoane la care te poti impartasi daca ai nevoie de ventilare emotionala. E adevarat ca in sistemul medical de la noi nu exista suficienti doctori care sa se preocupe si de bunastarea emotionala a pacientilor, insa intotdeauna poti gasi solutii daca iti asumi propriile nevoi. Sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu.
Numai bine!
Inteleg ca ai probleme de concentrare si atentie care iti ridica nivelul de frustrare. In cazul schizofreniei, aceste simptome sunt normale. Mai mult decat atat, sunt propriile emotii pe care nu le poate controla nimeni altcineva in afara de tine. Inteleg ca ai nevoie de cineva caruia sa-i pese si sa-ti ofere o solutie imediata pentru aceste emotii neplacute, ceea ce nu se poate intampla cu oricine deoarece nimeni nu-si poate da interesul la comanda. Poate ca exista in reteaua ta sociala persoane la care te poti impartasi daca ai nevoie de ventilare emotionala. E adevarat ca in sistemul medical de la noi nu exista suficienti doctori care sa se preocupe si de bunastarea emotionala a pacientilor, insa intotdeauna poti gasi solutii daca iti asumi propriile nevoi. Sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu.
Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 5carbamazepina la copil de 7ani si 6 luni
- 11ce pot sa am ?
- 3Probleme Mentale Psihice
- 6Cap de melc.. nu ma pot concentra, nu pot gandi
- 6Probleme cu starea psihologica
- 2Medicamente pentru concentrare/atentie/memorie bune?
- 2Ceva ptr concentrare/atenție?
- 4Pierderi de memorie
- 6Creierul meu e afectat
- 12Atenția și concentrarea probleme
- 5Tulburari de concentrare
- 0Prezint tulburari de atentie, in special de memorie uneori, oxigenare slaba a creierului
- 5Deficit atentie, concentrare mare
- 2Ce sa iau că sa mă concentrez mai bine?
- 2Nu ma pot concentra, uit repede
- 5De ce nu m-a ajutat deloc niciun supliment pentru concentrare și memorie?
Mai multe informații despre: Deficitul de atentie dificultatea de concentrare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: