Ceva ptr concentrare/atenție?
Salutare Nu știu ce supliment să iau pentru cogniție/concentrare/atentie.Mă puteți ajuta? Sunt cam disperat fiindcă am probleme de genul cu concentrarea)memoria/cognitia și mă cam afectează foarte mult.
Mă interesează strict ce v-a ajutat pe voi și pe ce chiar se merita sa dai banul.
Ce soluții există?
va rog: din suflet:(
Mă interesează strict ce v-a ajutat pe voi și pe ce chiar se merita sa dai banul.
Ce soluții există?
va rog: din suflet:(
2 comentarii
Menționez că iau deja tratament cu Rispolept Consta și fluoxetina ptr toc și schizo.Ajutati-ma va rog frumos!:(
Buna seara,
Ceea ce descrieti este specific tulburarii pe care o aveti si respectiv medicatiei pe care o luati.
Orice stimulent va intra in conflict cu medicatia si va poate declansa un episod psihotic. De aceea se recomanda in mod uzual evitarea oricaror stimulente: cafea, bauturi energizante etc.
Puteti incerca insa alte variante de imbunatatire a performantelor cognitive; exista carti care cuprind nenumarate exercitii pentru aceasta, exista multe aplicatii pentru platformele android, facute de profesionisti, care ajuta la acelasi lucru.
Pentru a nu fi considerate reclame va rog sa imi trimiteti un mesaj in privat pentru a va recomanda cateva astfel de solutii.
Ceea ce descrieti este specific tulburarii pe care o aveti si respectiv medicatiei pe care o luati.
Orice stimulent va intra in conflict cu medicatia si va poate declansa un episod psihotic. De aceea se recomanda in mod uzual evitarea oricaror stimulente: cafea, bauturi energizante etc.
Puteti incerca insa alte variante de imbunatatire a performantelor cognitive; exista carti care cuprind nenumarate exercitii pentru aceasta, exista multe aplicatii pentru platformele android, facute de profesionisti, care ajuta la acelasi lucru.
Pentru a nu fi considerate reclame va rog sa imi trimiteti un mesaj in privat pentru a va recomanda cateva astfel de solutii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6oboseala, tulburari de concentrare, stari de anxitate dimineata
- 2tremurat, lipsa de concentrare si imposibilitate de a vorbi
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 4Tiroida?
- 11Nu pot fi atent, rezulta oboseala
- 6probleme cu memoria, nu ma pot concentra, uit foarte repede
- 3Probleme Mentale Psihice
- 5Ameteala, cap greu, senzatie de imperceptibil, urechi infundate. imi vreau mintea limpede!
- 1Pierderi de memorie, oboseala
- 2Cum pot sa imi cresc capacitatea de concentrare si invatare ?
- 1Stare oboseala si probleme concentrare
- 1Concentrarea și memoria
- 4Pierderi de memorie
- 13Acutil sau Korill?
- 3ADHD, Analfabetism functional
- 1Probleme concentrare si altele
- 1Cele mai ok tonice energie-recupereare neuro
- 5Vedere neclara/ slăbită, concentrare și atenție slăbită, ureche înfundată rareori etc
- 5Dificultati in intelegerea cuvintelor
- 1Derealizare, lipsa de concentrare, amețeli ușoare
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: