Ceva ptr concentrare/atenție?

Salutare Nu știu ce supliment să iau pentru cogniție/concentrare/atentie.Mă puteți ajuta? Sunt cam disperat fiindcă am probleme de genul cu concentrarea)memoria/cognitia și mă cam afectează foarte mult.
Mă interesează strict ce v-a ajutat pe voi și pe ce chiar se merita sa dai banul.
Ce soluții există?
va rog: din suflet:(
Mă interesează strict ce v-a ajutat pe voi și pe ce chiar se merita sa dai banul.
Ce soluții există?
va rog: din suflet:(
2 comentarii

Menționez că iau deja tratament cu Rispolept Consta și fluoxetina ptr toc și schizo.Ajutati-ma va rog frumos!:(

Buna seara,
Ceea ce descrieti este specific tulburarii pe care o aveti si respectiv medicatiei pe care o luati.
Orice stimulent va intra in conflict cu medicatia si va poate declansa un episod psihotic. De aceea se recomanda in mod uzual evitarea oricaror stimulente: cafea, bauturi energizante etc.
Puteti incerca insa alte variante de imbunatatire a performantelor cognitive; exista carti care cuprind nenumarate exercitii pentru aceasta, exista multe aplicatii pentru platformele android, facute de profesionisti, care ajuta la acelasi lucru.
Pentru a nu fi considerate reclame va rog sa imi trimiteti un mesaj in privat pentru a va recomanda cateva astfel de solutii.
Ceea ce descrieti este specific tulburarii pe care o aveti si respectiv medicatiei pe care o luati.
Orice stimulent va intra in conflict cu medicatia si va poate declansa un episod psihotic. De aceea se recomanda in mod uzual evitarea oricaror stimulente: cafea, bauturi energizante etc.
Puteti incerca insa alte variante de imbunatatire a performantelor cognitive; exista carti care cuprind nenumarate exercitii pentru aceasta, exista multe aplicatii pentru platformele android, facute de profesionisti, care ajuta la acelasi lucru.
Pentru a nu fi considerate reclame va rog sa imi trimiteti un mesaj in privat pentru a va recomanda cateva astfel de solutii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lipsa de concentrare, dureri de cap
- 3instabilitate, dezechilibru si incoerenta in pronuntarea cuvintelor
- 26tulburarea de concentrare - nu lipsa - ce este?
- 4simt la baza craniului senzatii de arsura, usturime
- 9cauze tremuraturi. Probleme cu atentia si concentrarea
- 2Oboseala, epuizare maxima, lipsa de concentrare
- 9probleme cu tiroida?
- 5sa fie boala psihica?
- 4Hipotiroidie - disfunctii neurologice
- 2Lipsa de concetrare, pierderi de memorie
- 3Cum pot sa rezolv problema?:( E deranjant si suparator:(
- 1Stare oboseala si probleme concentrare
- 5Deficit de atenție, lipsă de concentrare și de memorare
- 9Voi aveți probleme de concentrare/atenție?
- 5Tulburari de concentrare
- 5Deficit atentie, concentrare mare
- 22Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 1Scadearea puterii de concetrare in urma unui eveniment traumatic?
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: