Cross linking

286 comentarii 1 2 ..... 6789 10 Înainte ›
0
04-08-2011, ora 14:28
andi c
Nu este medic/terapeut
andi c
Horatiu tie ti s-a facut cross-linking?
0
04-08-2011, ora 14:46
HoratiuBalazs
Nu este medic/terapeut
HoratiuBalazs
@andi c Nu am facut cross-linking. Eu gasesc normal sa iti intrebi medicul care ti-a facut operatia.
0
04-08-2011, ora 16:19
myquince
Nu este medic/terapeut
myquince
Baiatul meu de 16 ani a fost diagnosticat in luna mai cu KC- OD. Dupa topografie ni s-a recomandat cross linking.Consultatia am facut-o, in baza recomandarii medicului nostru curant, la OFTACLINIC - dr. Mihaela Constantin. N-am putut sa luam o hotarare pe loc - citind pe forum ca sunt si cazuri cand vederea nu numai ca nu s-a imbunatatit, ci s-a deteriorat. In septembrie mergem din nou la contriol... Asa ca v-as ruga - imi puteti da mai multe referinte despre dr. dr. Mihaela Constantin. Sa-mi las copilul pe mana ei, mai ales ca el vede bine, chiar si fara ochelari?
0
04-08-2011, ora 16:56
andreea22a
Nu este medic/terapeut
andreea22a
Buna ziua! Am fost diagnosticata cu keratoconus acum 2 saptamani. Mi s-a propus cross linking.As vrea sa-mi recomandati si mie o clinica buna si cateva informatii despre medicul respectiv
0
04-08-2011, ora 17:00
catalin madalin
Nu este medic/terapeut
catalin madalin
Eu am facut cross linking la opticristal brasov, este in regula dupa controlul de o luna urmeaza peste cateva sapt controlul la 3 luni, dr sarbu m-a operat.
0
04-08-2011, ora 17:03
andreea22a
Nu este medic/terapeut
andreea22a
Am 26 de ani si de 4 ani am probleme cu ochiul drept. am fost la control de mai multe ori, la mai multi medici dar niciunul nu a depistat ce am pana acum o luna cand un medic m-a trimis la cluj spunandu-mi ca sunt suspecta de keratoconus
0
05-08-2011, ora 13:48
andi c
Nu este medic/terapeut
andi c
Horatiu daca tot nu ti-ai facut cross-linking, nu stii un raspuns, nu ar fi mai bine sa nu zici nimic decat sa-mi dai un raspuns ca:du-te intreaba-ti medicul, medicul mi-a prescris pentru o anumita perioada picaturi si mai am inca o luna si jumatate pana la urmatorul control, cel de 6 luni, le-am luat exact cum mi-au fost prescrise, acum am iesit din perioada de folosire a picaturilor, vreau sa stiu daca cineva cu cross-linking a folosit sau i s-a recomandat folosirea picaturilor pe o perioada mai lunga de 3-4 luni, am simtit usor iritati ochii un timp dupa ce n-am mai folosit picaturi, dar cred ca are legatura cu faptul ca am fost expus la praf vreo 2-3 zile, acum e ok, nu mai stiu cum sa formulez intrebarea ca Horatiu sa nu ma mai trimita in treaba mea.Ok, cat despre vedere, simt o usoara inbunatatire la dreptul, mai ales de cand nu mai folosesc picaturi, suna ciudat dar asa simt
0
05-08-2011, ora 15:06
andreea22a
Nu este medic/terapeut
andreea22a
vreausi eu cateva informatii despre ofaclinic din bucuresti. nr de pe site nu este corect
0
05-08-2011, ora 15:15
andreea22a
Nu este medic/terapeut
andreea22a
sau daca nu se poate despre oftaclinic as vrea si eu sa-mi spuneti cateva clinici bune din bucuresti unde se face cross linking
0
05-08-2011, ora 15:37
allinutzul
Nu este medic/terapeut
allinutzul
Nr-ul de pe site este bun dar doamna doctor este in concediu.(stiu pt ca trebuia sa merg pentru controlul de 1 luna). Dupa 19 august revine la clinica. De asemena poti merge la europe eye tot in Bucuresti - sau la Vista Vision.
0
05-08-2011, ora 16:09
HoratiuBalazs
Nu este medic/terapeut
HoratiuBalazs
@andi c : Imi cer scuze fata de tine si departe de mine gindul "sa nu ma mai trimita in treaba mea". Ideea din spatele acelei propozitii era sa vorbesti cu doctorul care te-a operat si sa nu astepti controlul ( eu asa as fi facut ). Sanatate multa iti doresc.
@alinutzul : Tu ce parere ai de cei de la europeeye din Bucuresti ? eu ma incercat sa obtin o informatie legata de Keraflex pe care ei zic ca sunt in stare sa o execute, dar cind i-am contactat telefonic habar nu aveau ( si am vb cu trei persoane diferite)
-
0
05-08-2011, ora 16:41
allinutzul
Nu este medic/terapeut
allinutzul
Horatiu nu stiu inca nimic de ei. Am vazut cladirea doar de afara. Este adevarat ca dr. Omer Faruk Yilmaz eset cel care s-a ocupat de primul grup de pacienti pe care s-a folosit tehnica Keraflex. Este o tehnica f noua si am citit ca a primit marca CE deci e destul de sigura. Despre Europe Eye stiu ca s-a deschis de curand (mai 2011) dupa o investitie de 15 mil euro a unor investitori turci. Mai stiu ca director medical este domnul dr carstocea care este din 1996 presedinte al Societatii Romane de Oftalmologie (http://www.laseroptics.ro/prezentare.php). Daca esti din Bucuresti iti recomand sa mergi direct la Europ EYE si sa vorbesti personal cu un doctor. Daca ai vorbit cu vreo secretara ceva nu avea de unde sa stie ce inseamna keraflex. Cert este ca s-a facut Keraflex la Europe Eye lucru extraordinar dupa parerea mea. Ar fi foarte interesant sa vb cu pacientul care a facut keraflex...
0
05-08-2011, ora 21:23
HoratiuBalazs
Nu este medic/terapeut
HoratiuBalazs
Am primit un raspuns oficial din partea celor de la europe eye care suna asa : "nu va putem da momentan un pret pentru aceasta tehnica pe care o vom practica in acest spital probabil in aprox 2luni."In Germania pretul pentru procedura este de 3000 de euro la care se adauga pretul CXL, dat fiind faptul ca keraflexul trebuie urmat de Croslinking.
0
08-08-2011, ora 14:36
andreea22a
Nu este medic/terapeut
andreea22a
doar 3 clinici sunt in Bucuresti unde se face cross linking? oftaclinic. vista vision si europe eyes? sau astea sunt cele mai bune
0
09-08-2011, ora 17:44
florin_streche1986
Nu este medic/terapeut
florin_streche1986
salutare tuturor.nu demult am aflat ca am acesta boala.La un control de rutina facut la servici am fost sfatuit sa merg la Optilens la cluj pentru un examen oftalmologig mai detaliat.Ajuns acolo dupa ce am facut topografia am aflat ca sufar si eu de aceasta boala.Doamna doctora Necula Cristina m-a sfatuit ca este cel mai bine sa fac cross-linking pentru a stopa agravarea bolii.Dupa o luna in care am tot citit pe net tot felul de povesti m-am hotarat sa merg sa fac acesta interventie.In prima zi dupa interventie pot sa spun ca nu prea mi-a fost bine deloc din cauza lentilei de protectie pusa pe ochi, dar dupa aceea nu am nici un fel durere.Am aproape 2 saptamani de la interventie si inca am o ceata mica pe ochi...mi-au spus ca este normal sa fie asa si ca va disparea in curand.

Daca doriti sa mai discutam despre acest subiect ma puteti gasi pe messenger :-*

(*modificat de admin)
0
10-08-2011, ora 09:31
AlinaM.
Nu este medic/terapeut
AlinaM.
cine a fost pe la clinica Europe Eye ne poate da informatii despre calitatea produselor oferite si rezultatele obtinute? Multumesc!
0
10-08-2011, ora 09:42
allinutzul
Nu este medic/terapeut
allinutzul
Ok... in ultimele zile m-am documentat si eu cat de mult in legatura cu keraflex. In mod clar rezultatele obtinute pana acum sunt exceptionale; in linkul urmator se poate vedea topografia unui pacient ante si post keraflex( http://www.20-20visionperfection.co.uk/keratoconus/keraflex/ ). Daca in 2 luni se va face si la noi la Europe Eye ar fi exceptional. O data ce a primat deja CE mark ma gandesc ca e destul de sigur. Oricum au trecut deja 2 ani de cand s-a facut la primii pacienti iar daca in 2 ani nu s-a intamplat ceva rau probabil ca o sa fie ok. Se pare ca exista totusi speranta :). Ma intreb insa daca exista o limitare legata de grosimea corneei sau de stadiul de KC. Daca exista pe forum un doctor care stie care ar fi conditiile "minime" pentru care se poate face Keraflex asteptam cu interes informatii.
0
10-08-2011, ora 22:05
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Pretul la o astfel de operatie e de 4000 de euro plus Crosslinking 1200 euro ( pret in Franta)
0
11-08-2011, ora 08:46
allinutzul
Nu este medic/terapeut
allinutzul
La noi cred ca va fi ceva mai ieftin. Crosslinkul la noi este pe la 350-400 euro fata de 1200 in Franta, sau 3000-4000 de dolari in State. Probabil ca vor adapta pretul pentru buzunarele noastre daca vor sa faca tratamentul la scara larga si sa amortizeze investitia pe aparatura. La pretul de 4000 euro pe ochi nu stiu cati isi vor permite... Citisem pe site la Europe Eye ca intentioneaza sa incheie un contract cu casa de asigurari pentru a suporta si asigurarile o parte din costuri. Din pacate la cat de sarac e bugetul sanatatii la noi nu stiu cand se va reusi asta. :(
0
12-08-2011, ora 09:13
AlinaM.
Nu este medic/terapeut
AlinaM.
eu am platit 1700 lei pt cross la cj. Preturile variaza in functie de clinica. de la 300 la 400 euro, cred. Ar fi bine daca ar suporta si casa de asigurari ceva.
0
12-08-2011, ora 14:51
florin_streche1986
Nu este medic/terapeut
florin_streche1986
Am fost la doctor(dupa 2 saptamani de la interventie)...si spre surprinderea mea am reusit sa vad casuta la dioptron, inainte de operatie vedeam doar o lumina acolo.Astept sa vad cum evolueaza pe viitor acest lucru.
0
23-08-2011, ora 19:05
cirtiuioan
Nu este medic/terapeut
cirtiuioan
Buna tuturor, am 24 de ani si aceeasi boala ca si voi. Spuneti-mi va rog ce stiti despre clinica aceea privata din Budapesta unde se face keratotomie radiala? Sunt indecis - sa merg acolo sau sa fac cross si implant de inele la Cluj? Va rog mult!!
0
23-08-2011, ora 19:55
florin_streche1986
Nu este medic/terapeut
florin_streche1986
Eu am intrebat in legatura cu inelele iar doamna doctora cristina necula mi-a spus ca daca voi face acest procedeu ma va deranja putin seara, deoarece sunt putin vizibile acele inele.in speta la condusul unei masini pe timp de noapte va aparea un fel de umbra-ceata.Daca este cineva pe aici care a facut inplantul de inele sa ma contrazica daca nu este asa.
0
25-08-2011, ora 10:05
crismm
Nu este medic/terapeut
crismm
informeaza-te mai bine despre acele inele si apoi ia o hotarare. Eu am vorbit cu mai multe persoane care au facut acel implant si numai una a zis ca e multumita de rezultat. Celelalte ziceau ca sunt chiar mai rau dupa acea interventie si ca regreta ca le-au facut. Si eu voiam sa fac implantul anul trecut dar am renuntat, am facut doar cross la d-na dr. Monica Gavris, la Cluj si sunt multumita. Am fost la control la 10 luni dupa cross si se pare ca nu a mai evoluat boala, la ochiul cu cross chiar a scazut astigmatismul cu 0, 75 dioptrii. si eu am inteles ca pot fi deranjante seara. Probabil nu la toti.
Documenteata-te mai bine si apoi vezi ce faci. iti doresc multa sanatate.
0
25-08-2011, ora 10:12
SilviuI
Nu este medic/terapeut
SilviuI
Intrebare pentru cirtiuioan. Ce stadiu ai ? Cit de mult iti este afectata vederea?Ai un id de mesenger?
0
26-08-2011, ora 09:13
cirtiuioan
Nu este medic/terapeut
cirtiuioan
silviuI, am stadiul 2/3 la ochiul stans, iar la ochiul drept 1/2. Medicii din Cluj pe care i-am consultat m-au sfatuit fiecare diferit de aceea nu stiu ce sa fac. Parintii mei insista sa mergem in Ungaria.
0
26-08-2011, ora 14:13
SilviuI
Nu este medic/terapeut
SilviuI
Intrebare pentru cirtiuioan. Si ce te-au sfatuit cei din Cluj ? Cit este afectata acuitateta vizuala? In ungaria te referi la doctorul Arcibasev?
0
26-08-2011, ora 14:20
allinutzul
Nu este medic/terapeut
allinutzul
Cartiuioan, cunosc pe cineva de pe un forum din state care s-a operat la Dr. Arcibasev si desi cateva saptamani dupa operatie a vazut foarte bine, ulterior vederea i s-a deterioat f rapid. Este drept ca nu stiu in ce stadiu era cand s-a operat. Ideea este ca exista totusi un risc. Eu sunt in stadiul 1 la OD si stadiul 2 la OS si deocamdata am facut crosslink. Este clar ca crosslinkul nu face rau, iti incetineste avansare bolii sau chiar o opreste. Deocamdata sunt in asteptare(la 3 luni dupa cross nu s-a cunoscut la control nici o avansare a conului). Dupa cum sti deja probabil in 2-3 luni se va face Keraflex la Europe Eye la Bucuresti. rezultatele sunt promitatoare. Eu zic sa mai astepti putin.

Toate cele bune!!!
0
26-08-2011, ora 14:56
SilviuI
Nu este medic/terapeut
SilviuI
Alinutzul : Grija mare ce recomanzi Aceea persoana este de negasit
0
29-08-2011, ora 18:45
cirtiuioan
Nu este medic/terapeut
cirtiuioan
Am decis sa merg la un consult in Ungaria, la dr. Arcibasev. Am vorbit cu o persoana care s-a operat la el acum patru ani, este foarte multumita. Sper sa fie intr-un ceas bun.
Adaugă un comentariu / răspuns
286 comentarii 1 2 ..... 6789 10 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: