Criza de tuse

23-09-2023
Oanairis
Nu este medic/terapeut
Oanairis
Bună, am o fetita de 4 ani, după 2-3 vizite la urgente cu saturația scăzută la oxigen n.ea spus sa mergem la un control pentru ca s-ar putea sa aibă astm. Am fost la pneumolog și a spus ca e totul în regula și sa mergem la ORL pentru ca mai degrabă are polipi. La ORL am aflat ca are sinuzita. A primit tratament cu antibiotic plus aerosoli și câteva spray-uri nazale. De o săptămână am terminat cu antibioticul dar a apărut o tuse foarte puternica, de câteva zile s-a ameliorat pe timpul zilei, noaptea nu tușește, dar problema cea mai mare este dimineața. În fiecare dimineață când se trezește are o criza care tine aproximativ jumătate de ora, o ora. Tușește non-stop pana nu mai are aer și chiar vomita. Încă ii administrez Aerius și spray nazal + aspirarea nasului de 2 3 ori pe zi. De o săptămână am început sa ii dau Bronhosept în speranța că se mai ameliorează din tuse, dar fără rezultat. Va rog dacă îmi puteți spune cum as putea sa ii amelioreze crizele pe care le face dimineața, tușește pana la epuizare. Va mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • După o răceală copilul încă tușeste - mai este contagios?
  • Cum calmați tusea la copii?
  •