Sinuzita/tuse

20-09-2023
Oanairis
Nu este medic/terapeut
Oanairis
Bună ziua, după mai multe controale la pneumolog și ORL fetitei mele de 4 ani i s-a pus diagnosticul de sinuzita. 10 zile a primit tratament cu antibiotic + alte siropuri si spray.uri nazale si aerosol, după câteva zile de antibiotic a început cu o tuse foarte puternica. I am dat sirop bronhosuport, s-a mai ameliorat puțin pe timpul zilei, dar dimineața și seara face câte o criza de tuse de jumate de ora-o ora, în care tușește într-una pana se astupa si uneori vomita. Cu 2 zile înainte sa termine antibioticul a făcut și temperatura care a tinut 2 zile, ceea ce nu s a întâmplat inainte. Acum ii mai dau cu spray nazal cu apa de mare, nasonex și aerius sirop (acest tratament îl are pentru 30 de zile) plus bronhosuport pentru tuse. Întrebarea mea este ce as putea sa ii dau sa ii treaca tusea sau macar sa ii mai amelioreze crizele pe care le face? Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • După o răceală copilul încă tușeste - mai este contagios?
  • Sinuzita la copii - medicii pot identifica mai bine copiii care au nevoie de antibiotic
  • Care este cel mai eficient tratament pentru sinuzita acută la copil? (studiu)
  • Cum calmați tusea la copii?
  •