As dori sa stiu de ce ?
Hello again.Am si eu o intrebare.In legatura cu partenerul meu.Tot timpul dupa ce ajunge la tensiunea maxima imi spune ca are o senzatie de usturime in zona aceea a penisului si nu mai poate continua.As vra sa stiu cauza. va rog raspundeti. Multumesc !
8 comentarii
am uitat sa spun ca intr-o zi a avut sperma mai galbuie.Nu cred ca e normal.Faza a fost insotita si de usturime.
Draga Britney,
Si prietenul meu este la fel.As vrea sa-mi spui daca are dureri de testicole in timpul ejacularii sau abdominal inferior - cam la 5 cm de buric. Folosesti excitarea cu mina a penisului inainte de actul sexual?
Si prietenul meu este la fel.As vrea sa-mi spui daca are dureri de testicole in timpul ejacularii sau abdominal inferior - cam la 5 cm de buric. Folosesti excitarea cu mina a penisului inainte de actul sexual?
monamo, mi-a spus o data ca are dureri abdominale in zona inferioara.In ceea ce priveste excitarea penisului cu mana inaintea actului sexual nu pot da decat un raspuns afirmativ.Cat despre dureri de testicole, nu.
E obligatorie o vizita la un medic urolog. Acesta va pune diagnosticul si va stabili tratamentul
Draga Britney,
Iti pot spune din experienta mea urmatoarele:
1. Incearca inainte de actul sexual un masaj de relaxare a abdomenului cu accent pe buric, zona pubiana si penis.
2. Aplica pe penis comprese cu ceai de musetel si incearca sa exciti penisul prin apropierea repetata de vagin.
3. Ai cumva vaginul mic ? Se poate ca penisul sa fie mare si vaginul tau mic.
4. Incearca sa te ungi cu un unguent inainte de contact. Ideal ar fi ca el sa-ti introduca cu degetul unguentul in vagin.
Iti pot spune din experienta mea urmatoarele:
1. Incearca inainte de actul sexual un masaj de relaxare a abdomenului cu accent pe buric, zona pubiana si penis.
2. Aplica pe penis comprese cu ceai de musetel si incearca sa exciti penisul prin apropierea repetata de vagin.
3. Ai cumva vaginul mic ? Se poate ca penisul sa fie mare si vaginul tau mic.
4. Incearca sa te ungi cu un unguent inainte de contact. Ideal ar fi ca el sa-ti introduca cu degetul unguentul in vagin.
mersi pt raspuns monamo.Punctul 3 e exclus :)
În seara aceasta am trecut de la tensiunea 10.8 ai puls 87, la tenslumea 12.8 si puls 96. Simt un nod in fac si nu pot adormi sin cauza greutății la inima. Am mai avut episoade sporadice. Mi s-a zis ca fac atac de panica. Nu ma mulțumește acest diagnostic. Ce tb facut? Trebuie sa ma alarme? Acum o lună am ajuns la urgență cu tensiunea 16.8 De obicei? Tensiunea mea este între 10 și 11. Am 45 ani. Multumesc anticipat pt un eventual raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am capul penisului rosu si ma ustura rau dupa ce fac sex
- 6tensiune mica
- 2care ar fi cauza?
- 4am descoperit ca am o tensiune anormala, de la ce o fi?
- 3scurgeri albicioase, usturime si iritatii.. penis
- 5tensiunea mare, ameteli si uneori dureri de tample
- 7alimentatie-nutritie-dieta
- 5e vorba de hipertensiune?
- 9Ciuperca Tinea Cruris
- 9intrebare la o poza
- 4Pielea penis fara elasticitate-crapa la contact sexual
- 4Piele care se cojeste pe penis
- 7Carcinom scuamos
- 4Relatia probleme inima-tensiune
- 3Iritatie genitala!
- 2Iritatie penis in urma tratamentului
- 0iritatie pe capul penisului
- 0Hipertensiune in sarcina
- 0Hipertensivii pot zbura cu avionul?
Mai multe informații despre: Hipertensiunea Tensiunea arteriala penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipertensiunea intracraniana
- Hipertensiunea pulmonara
- Hipertensiunea portala
- Hipotensiunea arteriala
- Hipertensiunea arteriala (HTA)
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Boala cardiaca hipertensiva
- Hipertensiunea arteriala maligna
- Tensiunea arteriala oscilanta
- Hipertensiunea arteriala la copil
- Inhibitorii enzimei de conversie (IECA)
- Inflamația penisului - cauze și tratament (balanita sau balanopostita)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: