crestere la 21 de ani posibila?
Buna ziu!
sunt un baiat de 21 de ani am o inaltime de 1.68 m si 55kg, am avut si chist la ficat care posibil sa fi incetinit dezvoltarea, recent am avut un accident la un deget si am doua radiografii de la mana, din acele radiografii de la mana dreapta se poate vedea daca sunt inchise cartilajele de crestere din aceste radiografii?
va multumesc!
sunt un baiat de 21 de ani am o inaltime de 1.68 m si 55kg, am avut si chist la ficat care posibil sa fi incetinit dezvoltarea, recent am avut un accident la un deget si am doua radiografii de la mana, din acele radiografii de la mana dreapta se poate vedea daca sunt inchise cartilajele de crestere din aceste radiografii?
va multumesc!
3 comentarii
La 21 de ani sigur nu mai cresti, nu mai ai nicio sansa de a mai creste in inaltime.
E posibil sa mai pui cativa cm pana la 25 de ani, depinge de fondul genetic al stramosilor tai..dar esti in regula cu inaltimea, cu greutatea stai prost.poti face exercitii fizice, poti lua vitamine, odihneste-te si mananca mai bine.
Multumesc pentru raspunsuri.
De greutate nu prea imi fac probleme, in special ma intereseaza cum as putea influenta cresterea in inaltime, ambii parinti nu depasesc 1.70 dar ma gandesc ca trebuie sa fie si alti factori care sa influenteze cresterea pe langa genetic
De greutate nu prea imi fac probleme, in special ma intereseaza cum as putea influenta cresterea in inaltime, ambii parinti nu depasesc 1.70 dar ma gandesc ca trebuie sa fie si alti factori care sa influenteze cresterea pe langa genetic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 47Crestere in Inaltime
- 6cresterea in inaltime
- 1cresterea in inaltime
- 4Influenta salii de forta
- 4probleme cu inaltimea?
- 10Cum sa cresc in inaltime
- 3la 10 luni greutate si inaltme de 2 ani. problema?
- 1Crestere in inaltime
- 5ajutati-ma, vreau sa stiu daca mai pot creste..
- 6am 16 ani.. pot sa mai cresc in inaltime?
- 1inaltime mare.. cum o opresc?
- 3Crestere in inaltime prin stretching?
- 0Crestere in inaltime
- 2Cresterea in inaltime
- 4nu cresc in inaltime
- 1Poate masturbarea sa opreasca din cresterea in inaltime?
- 1crestere in inaltime dar am exostoza
- 0Crestere in inaltime la 16 ani!
- 1Problema Inaltime, am 18 ani
Mai multe informații despre: cresterea in inaltime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: