Cresa sectorul 2
![gabrielaradu123](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, numele meu este Gabriela Radu, am un baietel de 7 luni si doresc sa imi recomandati o cresa buna in sectorul 2, Tei. Decat sa platesc o bona, prefer sa il inscriu la o cresa care sa ii ofere educatia si afectiunea de care are nevoie la aceasta varsta. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
2 comentarii
![Dr. Claudia G.](/arata_img.php?img=cont_152107.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua!
Poate fi intr-adevar dificil de gasit o bona potrivita, insa chiar daca alegeti varianta cresei, nu abandonati definitiv nici ideea cu bona, s-ar putea sa aveti nevoie pentru acele perioade nedorite in care copilul poate contracta diferite afectiuni din colectivitate si are nevoie sa stea acasa pentru refacere. In acest sens puteti intreba daca cresa respectiva este dotata cu un izolator (incapere destinata copiilor bolnaviori, pentru prevenirea transmiterii la cei sanatosi).
De asemenea, este important sa cunoasteti numarul copiilor dintr-o grupa, pentru a va face idee de cata atentie si ingrijire va putea beneficia micutul dvs.
Mult succes!
Poate fi intr-adevar dificil de gasit o bona potrivita, insa chiar daca alegeti varianta cresei, nu abandonati definitiv nici ideea cu bona, s-ar putea sa aveti nevoie pentru acele perioade nedorite in care copilul poate contracta diferite afectiuni din colectivitate si are nevoie sa stea acasa pentru refacere. In acest sens puteti intreba daca cresa respectiva este dotata cu un izolator (incapere destinata copiilor bolnaviori, pentru prevenirea transmiterii la cei sanatosi).
De asemenea, este important sa cunoasteti numarul copiilor dintr-o grupa, pentru a va face idee de cata atentie si ingrijire va putea beneficia micutul dvs.
Mult succes!
![gabrielaradu123](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Multumesc pentru raspuns. De 3 saptamani bebelusul meu merge la Cresa Busy Bees Academy.
Pana in prezent sunt foarte multumita, copilul este foarte bine ingrijit, doamnele de acolo sunt foarte afectuase si atente la nevoile bebelusilor.
Mancarea este conform cu ceea ce mi s-a spus, se prepara zilnic, se urmeaza schema de diversificare asa cum ne-a recomandat noua pediatrul.
Faptul ca au asistenta medicala zilnica( o asistenta foarte draguta si 2 medici) este un real confort pentru mine.
Copilul este vesel, curat la hainute. Ni se trimit poze prin dropbox si se poate surprinde in diferite momente starea copilului.
Sper ca servicile cresei sa fie aceleasi si in continuare.
Multumim Doamnelor de la Busy Bees Academy - www.busybees.ro
Pana in prezent sunt foarte multumita, copilul este foarte bine ingrijit, doamnele de acolo sunt foarte afectuase si atente la nevoile bebelusilor.
Mancarea este conform cu ceea ce mi s-a spus, se prepara zilnic, se urmeaza schema de diversificare asa cum ne-a recomandat noua pediatrul.
Faptul ca au asistenta medicala zilnica( o asistenta foarte draguta si 2 medici) este un real confort pentru mine.
Copilul este vesel, curat la hainute. Ni se trimit poze prin dropbox si se poate surprinde in diferite momente starea copilului.
Sper ca servicile cresei sa fie aceleasi si in continuare.
Multumim Doamnelor de la Busy Bees Academy - www.busybees.ro
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Bebe face scaune moi
- 1Întrebare
- 1Ajutor sunt disperata! Mă întreb dacă fetița ar putea avea autism.
- 0Baietel de 1, 5 ani nu răspunde când este strigat și nu arata cu degetul
- 1Bebe nu se ridica in picioare
- 1Anxietate si frica de straini
- 1Bebe calca stramb
- 2Baietel 18 luni - autism sau nu?
- 9Fluturat cap stânga dreapta
- 4Baietel 16 luni - simptome din spectrul autist (TSA)?