Cresa sectorul 2

10-02-2014
gabrielaradu123
Nu este medic/terapeut
gabrielaradu123
Buna ziua, numele meu este Gabriela Radu, am un baietel de 7 luni si doresc sa imi recomandati o cresa buna in sectorul 2, Tei. Decat sa platesc o bona, prefer sa il inscriu la o cresa care sa ii ofere educatia si afectiunea de care are nevoie la aceasta varsta. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
2 comentarii
0
11-02-2014, ora 11:32
Dr. Claudia G.
Medicina generala
Dr. Claudia G.
Buna ziua!

Poate fi intr-adevar dificil de gasit o bona potrivita, insa chiar daca alegeti varianta cresei, nu abandonati definitiv nici ideea cu bona, s-ar putea sa aveti nevoie pentru acele perioade nedorite in care copilul poate contracta diferite afectiuni din colectivitate si are nevoie sa stea acasa pentru refacere. In acest sens puteti intreba daca cresa respectiva este dotata cu un izolator (incapere destinata copiilor bolnaviori, pentru prevenirea transmiterii la cei sanatosi).
De asemenea, este important sa cunoasteti numarul copiilor dintr-o grupa, pentru a va face idee de cata atentie si ingrijire va putea beneficia micutul dvs.

Mult succes!
0
24-03-2014, ora 19:43
gabrielaradu123
Nu este medic/terapeut
gabrielaradu123
Multumesc pentru raspuns. De 3 saptamani bebelusul meu merge la Cresa Busy Bees Academy.
Pana in prezent sunt foarte multumita, copilul este foarte bine ingrijit, doamnele de acolo sunt foarte afectuase si atente la nevoile bebelusilor.
Mancarea este conform cu ceea ce mi s-a spus, se prepara zilnic, se urmeaza schema de diversificare asa cum ne-a recomandat noua pediatrul.
Faptul ca au asistenta medicala zilnica( o asistenta foarte draguta si 2 medici) este un real confort pentru mine.
Copilul este vesel, curat la hainute. Ni se trimit poze prin dropbox si se poate surprinde in diferite momente starea copilului.
Sper ca servicile cresei sa fie aceleasi si in continuare.
Multumim Doamnelor de la Busy Bees Academy - www.busybees.ro
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul