Melanom?

As dori si eu sa va cer sfatul in legatura cu o alunita de dimensiunea de 7-8 mm pe care o am pe scalp de culoare maro deschis, nu e rotunda perfect, o am de vreo 2 ani de zile, eu locuiesc in strainatate iar medicul de familie de aici mi-a zis sa nu imi fac probleme sa o urmaresc daca mai creste sau isi schimba culoarea, nu mi-a dat nici o trimitere la dermatolog sa o investigheze...sunt intr-un stres continuu, e un nev sau o tumoare? ce sa fac, sa-mi fac griji sau nu.Va multumesc
1 comentarii

Va sfatuiesc sa va adresati totusi unui dermatolog, e nevoie de un examen de specialitate pentru
problema dumneavoastra. Sigur ca daca nu a crescut in dimensiuni, nu si-a modificat culoarea, nu a sangerat,
nu au aparut mancarimi sau alte simptome locale, mai putin probabil sa fie ceva grav, dar e bine totusi sa consultati
un dermatolog pentru clarificarea diagnosticului.
Sanatate!
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
problema dumneavoastra. Sigur ca daca nu a crescut in dimensiuni, nu si-a modificat culoarea, nu a sangerat,
nu au aparut mancarimi sau alte simptome locale, mai putin probabil sa fie ceva grav, dar e bine totusi sa consultati
un dermatolog pentru clarificarea diagnosticului.
Sanatate!
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alunite sau -semne de mama-
- 3As dori un raspuns cat mai urgent despre o alunita
- 3Nevi congenitali
- 1alunite pe corp! motiv de ingrijorare?
- 9Sfaturi dupa operatie excizie alunita
- 9rezultat biopsie melanom
- 17Alunite rosii pe tot corpul
- 1Depigmentare alunite
- 2alunita asta e sanatoasa?
- 34melanom malign
- 2Alunita la sub brat
- 1Alunitele si solarul
- 4melanom stadiul IA
- 7Rupere nev(alunita)
- 1Alunita in jurul gatului
- 1Interpretare rezultate test imunohistochimic