cosuri sub pielea penisului
Rog ajutor, in zona bazei penisului, intre zona de unde "incepe" penisul pana aproape de cap, sub piele mi-au aparut un fel de cosuri, le am de mai mult timp, nu sunt incomode si repet, nu sunt la baza capului penisului.Am 14 ani, nu am avut contact sexual.Am citit pareri cu cineva care avea aceeasi problema ca ar fi o dermato-micoza.Nu prea se vad cand ma uit la ele, dar daca intind pielea se vad foarte bine.Sunt cam numeroase si momentan incerc clotrimazol.Nu sunt chiar mari, de marimea unui cos, cu marime variabila si sunt de culoare alba.Ma puteti ajuta??Nu sunt circumcis.Este urgent !
4 comentarii
Nu sunt precum cosurile, nu pot fi stoarse si nu au erupt.und fel de sfere albe tari pe sub piele.
glande fordyce
si eu ce fac, ce imi recomandati ? dati-mi un raspuns va rog :(
daca sunt intradevar ce am spus...nu trebuie sa faceti nimik...sunt normale..bineinteles trebuie examinate inainte sa faceti sau nu vreun tratament si numai un medic care vede leziunille poate sa va spuna exact ce trebuie facut
dr akram salem
dr akram salem
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de vreo 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 4cam de 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 5are pe penis niste bubite de mult timp... ce ar putea fi?
- 2cosuri albe micute pe penis
- 11Cosuri la baza penisului, si NU SUNT Papile Perlate!
- 517 ani... am cosuri, bubite albe pe penis, doar pe o singura parte...
- 2de vreo 2 saptamani un fel de cos pe penis.. herpes genital?
- 2mi-a iesit un fel de cos intre penis si Testicole..help
- 5Inflamatie-cos mare zona genitala
- 1Cosuri pe penis
- 0cosuri pe penis?
- 4Cos, buba penis
- 2Cos penis
- 1Cos penis..diagnosticare tratament(chist)
- 3Cos si mancarimi
- 0buba sau cos
Mai multe informații despre: cosul pe penis