Un fel de cos/ papula pe penis
Buna ziua,
Acum cateva zile mi-a aparut un fel de cos ( sau probabil e o papula mai marita, precizez ca nu era dureroasa ) spre baza penisului. L-am lasat in pace cateva zile, dupa care am incercat sa-l storc... a iesit foarte foarte putin lichid. De atunci a ramas la fel, daor ca s-a inflamat foarte foarte putin si nu pot sa-l sparg, efectiv nu se sparge, la atingere este putin dureros. M-am gandit sa nu mai incerc sa-l sparg poate trece de la sine.
Igiena este foarte stricta, zilnic fac dus si schimb lenjeria.
Stiu ca solutia ar fi sa consult un dermatolog, dar datorita timpului liber extrem de putin si a rusinii am evitat.
Apreciez orice sfat/ajutor.
Multumesc !
Acum cateva zile mi-a aparut un fel de cos ( sau probabil e o papula mai marita, precizez ca nu era dureroasa ) spre baza penisului. L-am lasat in pace cateva zile, dupa care am incercat sa-l storc... a iesit foarte foarte putin lichid. De atunci a ramas la fel, daor ca s-a inflamat foarte foarte putin si nu pot sa-l sparg, efectiv nu se sparge, la atingere este putin dureros. M-am gandit sa nu mai incerc sa-l sparg poate trece de la sine.
Igiena este foarte stricta, zilnic fac dus si schimb lenjeria.
Stiu ca solutia ar fi sa consult un dermatolog, dar datorita timpului liber extrem de putin si a rusinii am evitat.
Apreciez orice sfat/ajutor.
Multumesc !
1 comentarii
Sanatatea inainte de toate. Mergeti la dermatolog direct la policlinica de stat cu bani, circa 60 lei consultatia, daca nu aveti timp sa va duceti la medicul de familie sa va luati trimitere.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de vreo 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 4cam de 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 4Bubite (cosi) pe penis
- 4un fel de cosuri pe pielea penisului
- 7Bubite la baza penisului ca niste cosuri
- 3mi-a aparut ceva ca un cos la baza penisului
- 2mi-a iesit un fel de cos intre penis si Testicole..help
- 5-Cosuri- pe penis!
- 3cosuri albe in jurul penisului si pe el
- 0un fel de cosuri pe penis
- 1Bubitze, cosuri pe testicule
- 3Cos penis (nu sub piele si nici papule)
- 4Cos, buba penis
- 0Un fel de cos cu varf alb galbui
- 2Punct rosu la baza capului penisului
- 0Bubita
- 0Un fel de cos pe pielea penisului
- 0Buna ziua. Mi-a apărut acum câteva zile un Cos roșu la baza penisului
- 0Mi a aparut ceva mic si solid sub pielea penisului.
- 0Bubita ca un cos pe penis
Mai multe informații despre: cosul pe penis