cos pe varful penisului, pe ata

07-11-2007
adryan_20
Nu este medic/terapeut
adryan_20
Buna ziua, am o problema, desi nu m-a deranjat asa tare pana acum, se pare ca trebuie sa imi iau inima in dinti si sa ma adresez unui medic dar sper sa nu fie nevoie; de vreo 2 luni am ca un cos pe varful penisului exact unde se agata atza de capul penisului, cred ca s-a format de la vreo zgarietura in timpul actului sexual(sau nu.). La inceput s-a manifestat printr-o roseatza pe capul penisului dar am scapat de problema aceea cu travocort si travogen, dar se pare ca nu scap de acest "cos" si parca acum s-a inflamat si mai tare si nu il pot stoarce ca pe un cos obisnuit dar se simte si se vede o albeata sub piele. Exista vreo boala care sa se asemene cu ce am eu? sau pur si simplu e un cos? Daca e doar un cos sper sa il tratez eu fiindca nu ma incanta deloc ideea de a merge la un medic sa ma expun.
Accept sfaturile dvs, Multumesc.
4 comentarii
0
07-11-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Asa cum ai spus, ia-ti "inima in dinti" si mergi la un medic. Un "cos" nu dureaza 2 luni !!!
0
adryan_20
Nu este medic/terapeut
adryan_20
mda, se pare ca trebuie sa ma duc. In primul rand la ce medci ma adresez ? dermatolog sau urolog?
Totusi aveti idee cu ce boala ar semana?
0
cris1987
Nu este medic/terapeut
cris1987
trebuie sa te adresezi unui medic dermato-venerolog Nu ezita mergi la un control.
0
22-04-2013, ora 10:57
apokalyptor
Nu este medic/terapeut
apokalyptor
ai aflat despre problema ta, am si eu la fel. Daca stii despre ce este vorba re rog sa imi spui si mie. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.