cos pe varful penisului, pe ata
Buna ziua, am o problema, desi nu m-a deranjat asa tare pana acum, se pare ca trebuie sa imi iau inima in dinti si sa ma adresez unui medic dar sper sa nu fie nevoie; de vreo 2 luni am ca un cos pe varful penisului exact unde se agata atza de capul penisului, cred ca s-a format de la vreo zgarietura in timpul actului sexual(sau nu.). La inceput s-a manifestat printr-o roseatza pe capul penisului dar am scapat de problema aceea cu travocort si travogen, dar se pare ca nu scap de acest "cos" si parca acum s-a inflamat si mai tare si nu il pot stoarce ca pe un cos obisnuit dar se simte si se vede o albeata sub piele. Exista vreo boala care sa se asemene cu ce am eu? sau pur si simplu e un cos? Daca e doar un cos sper sa il tratez eu fiindca nu ma incanta deloc ideea de a merge la un medic sa ma expun.
Accept sfaturile dvs, Multumesc.
Accept sfaturile dvs, Multumesc.
4 comentarii
Asa cum ai spus, ia-ti "inima in dinti" si mergi la un medic. Un "cos" nu dureaza 2 luni !!!
mda, se pare ca trebuie sa ma duc. In primul rand la ce medci ma adresez ? dermatolog sau urolog?
Totusi aveti idee cu ce boala ar semana?
Totusi aveti idee cu ce boala ar semana?
trebuie sa te adresezi unui medic dermato-venerolog Nu ezita mergi la un control.
ai aflat despre problema ta, am si eu la fel. Daca stii despre ce este vorba re rog sa imi spui si mie. Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de vreo 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 5are pe penis niste bubite de mult timp... ce ar putea fi?
- 7Bubite la baza penisului ca niste cosuri
- 2mi-a iesit un fel de cos intre penis si Testicole..help
- 5Am un cos pe penis... rosu
- 5-Cosuri- pe penis!
- 3cosuri albe in jurul penisului si pe el
- 32 cosuri, forunculi (seamana cu asa ceva) pe penis
- 0un fel de cosuri pe penis
- 1ca niste cosuri pe penis
- 2Cos penis
- 0Un fel de cos cu varf alb galbui
- 2Punct rosu la baza capului penisului
- 1Cos penis..diagnosticare tratament(chist)
- 0Bubita
- 0Un fel de cos pe pielea penisului
- 0Buna ziua. Mi-a apărut acum câteva zile un Cos roșu la baza penisului
- 0buba sau cos
Mai multe informații despre: cosul pe penis