mi-a aparut pe piele capului o iritatie.. ce trebuie sa folosesc?

22-09-2007
rraul_je
Nu este medic/terapeut
rraul_je
mi au aparut pe piele capului o iritatie, parca piele capului se corjeste! doar in anumite zone!Ce ar putea fi si ce ar trebui sa folosesc? trebuie sa mentionez ca ma imi ingrijesc piele capului des! Si port sapca de la sapca ar putea fi.astept un raspuns!
5 comentarii
0
23-09-2007, ora 00:00
Cosmin_B
Nu este medic/terapeut
Cosmin_B
Daca acele coji se rup in bucati mai maricele si sunt albe (si mai ales daca nu mai scapi de ele) s-ar putea sa fie PSORIAZIS... dar mai bine dute la un dermatolog !
0
rraul_je
Nu este medic/terapeut
rraul_je
cam asa e.si cum as putea scapa de ele? cu ce?
0
Cosmin_B
Nu este medic/terapeut
Cosmin_B
DU-te la dermatolog ca sa iti confirme ca este PSORIAZIS (eu am boala asta si nu prea trece... adica trebuie dieta, relaxare etc. e cam complicat... osa iti zica doctorul mai multe ! ). Du-te intai la un control sa vezi daca asta este !
0
rraul_je
Nu este medic/terapeut
rraul_je
da de la ce apare? care sunt cauzele?:)
0
Cosmin_B
Nu este medic/terapeut
Cosmin_B
In primul rand se pune pe seama stresului, in al doilea rand pe unele alimente : grasimi, ciocolata, alcool, unele legume ; fumat. Gasisem pe Google o lista cu ce nu trebuie mancat... nu o mai gasesc ! Poti sa cauti despre PSORIAZIS pe Google.ro, o sa gasesti o gramada despre boala asta. Dar mai bine du-te la un dermatolog ca sa-ti confirme (sau infirme) ca ai boala asta. Deocamdata nu are rost sa te consumi... SANATATE !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sfaturi pentru cei ce doresc să se radă în cap
  •