mi-a aparut pe piele capului o iritatie.. ce trebuie sa folosesc?
mi au aparut pe piele capului o iritatie, parca piele capului se corjeste! doar in anumite zone!Ce ar putea fi si ce ar trebui sa folosesc? trebuie sa mentionez ca ma imi ingrijesc piele capului des! Si port sapca de la sapca ar putea fi.astept un raspuns!
5 comentarii
Daca acele coji se rup in bucati mai maricele si sunt albe (si mai ales daca nu mai scapi de ele) s-ar putea sa fie PSORIAZIS... dar mai bine dute la un dermatolog !
cam asa e.si cum as putea scapa de ele? cu ce?
DU-te la dermatolog ca sa iti confirme ca este PSORIAZIS (eu am boala asta si nu prea trece... adica trebuie dieta, relaxare etc. e cam complicat... osa iti zica doctorul mai multe ! ). Du-te intai la un control sa vezi daca asta este !
In primul rand se pune pe seama stresului, in al doilea rand pe unele alimente : grasimi, ciocolata, alcool, unele legume ; fumat. Gasisem pe Google o lista cu ce nu trebuie mancat... nu o mai gasesc ! Poti sa cauti despre PSORIAZIS pe Google.ro, o sa gasesti o gramada despre boala asta. Dar mai bine du-te la un dermatolog ca sa-ti confirme (sau infirme) ca ai boala asta. Deocamdata nu are rost sa te consumi... SANATATE !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scalp cu bubite galbene, iritat
- 2miros neplacut scalp
- 4am mancarimi pe cap...
- 4Psoriazisul scalpului
- 13nu pot scapa de matreata
- 3Mancarim de pielea la cap
- 9Psoriazis al scalpului
- 7Mancarime exasperanta si pierderea foarte agresiva a parului
- 2cosuri dureroase in cap
- 4Ma mananca foarte tare capul
- 5umflaturi in cap