Grabire menstruatie
Buna ziua,
As dori sa aflu o metoda mai eficienta ptr a-mi grabi menstruatia. In 7 zile voi pleca in concediu si sunt deja in ziua 33 a ciclului si nu am menstruatie inca. In mod normal imi vine la maxim 32 de zile, insa luna aceasta am calatorit o distanta mare, si am avut multe simptome legate de diferenta de fus orar, si stiu ca imi poate afecta si ciclul menstrual. De 3 zile am incercat diferite metode ptr a grabi menstruatia: vitamina C in doze mai mari, aprox 3000 mg pe zi, ceai de ghimbir, azi am.luat si aspirina si ceai de busuiocul cerbilor, pentru ca am citit ca poate avea acest efect. Maine ar fi ultima.zi in care ar putea sa imi vina menstruatia si sa nu imi afecteze vacanta. Am citit ceva si de orgametril, ca ar ajuta in mai multe feluri.
As dori va rog sfaturi, alte metode pe care le-as putea folosi urgent.am.platit mult ptr vacanta asta, o astept de luni bune si nu as vrea sa o stric!!
As dori sa aflu o metoda mai eficienta ptr a-mi grabi menstruatia. In 7 zile voi pleca in concediu si sunt deja in ziua 33 a ciclului si nu am menstruatie inca. In mod normal imi vine la maxim 32 de zile, insa luna aceasta am calatorit o distanta mare, si am avut multe simptome legate de diferenta de fus orar, si stiu ca imi poate afecta si ciclul menstrual. De 3 zile am incercat diferite metode ptr a grabi menstruatia: vitamina C in doze mai mari, aprox 3000 mg pe zi, ceai de ghimbir, azi am.luat si aspirina si ceai de busuiocul cerbilor, pentru ca am citit ca poate avea acest efect. Maine ar fi ultima.zi in care ar putea sa imi vina menstruatia si sa nu imi afecteze vacanta. Am citit ceva si de orgametril, ca ar ajuta in mai multe feluri.
As dori va rog sfaturi, alte metode pe care le-as putea folosi urgent.am.platit mult ptr vacanta asta, o astept de luni bune si nu as vrea sa o stric!!
2 comentarii
Buna ziua,
intarzierea sau grabirea menstruatiei provocate afecteaza intreg sistemul hormonal, recomandarea medicala este sa va lasati organismul sa functioneze asa cum are el nevoie; aceste fluctuatii provocate pot avea repercursiuni mai tarziu cand veti dori sa aveti o menstruatie regulata iar organismul nu va mai sti cand si cum sa procedeze
O zi excelenta,
Echipa Medicala Marie Stopes
intarzierea sau grabirea menstruatiei provocate afecteaza intreg sistemul hormonal, recomandarea medicala este sa va lasati organismul sa functioneze asa cum are el nevoie; aceste fluctuatii provocate pot avea repercursiuni mai tarziu cand veti dori sa aveti o menstruatie regulata iar organismul nu va mai sti cand si cum sa procedeze
O zi excelenta,
Echipa Medicala Marie Stopes
Buna ziua! Nu mi-a mai venit menstruatia de aproximativ 3 luni! Nu sunt însărcinată si am sindromul ovarelor polichistice.. nu pot ajunge la medic caci sunt plecată in strainatate! Ce tratamente de acasa sau pastile mi-ati recomanda ca sa imi provoace menstruatia!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dupa cezariana, la ultimul ciclu am eliminat 3 fire de ata chirurgicala
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 5ciclul menstrual de 24 zile e unul normal?
- 3si sangerare si menstruatie?
- 2Ovulatie in timpul menstruatiei???
- 4ciclul menstrual
- 12Probleme ginecologice?
- 7capsula de slabit si anticonceptionale
- 8sunt insarcinata?
- 10de ce mi a venit ciclu mai repede cu aproape 2 saptamani?
- 4daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
- 0sterilet si menstruatie
- 8am facut sex anal.. sperma poate ajunge in vagin?
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 1pauza de 7 zile - menstruatie
- 0Menstruatie oprita
- 5Menstruatie de 2 sau 3 ori pe an
- 0sarcina in a doua zi dupa menstruatie ?
- 0Grabirea mentruatiei cu vreo 10 zile
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: