constipatie acuta - fetita de 1 an - pt dna dr maria slanina

02-01-2011
florinalacramioara
Nu este medic/terapeut
florinalacramioara
Fetita mea are un an si 6 luni. Pe 28.09.2010 am facut o serie de analize medicale. Iata rezultatele care nu se incadreaza in intervalele normale: PLT: 457; PDW: 17.0; NE%: 13.9; LY%: 77.8; albumina: 71.1; Gamma: 7.2. Precizez ca am ajuns sa facem analize din cauza unei constipatii (cu dureri, plansete, scaune uscate ) pe care o are de 6 luni de zile si pe care inca o tratam cu lass baby si lichide multe ( cu lichidele e cam greu). Are in jur de 10 kg si cam 80 cm. E mofturoasa la mancare si un pic cam palida. Doi doctori au spus ca e o usoara anemie si ca sa o lasam in pace. Ca rezultatele aiurea pot iesi pentru ca a fost foarte agitata cand i s-a luat sange din vena. Am facut si o ecografie abdominala generala care a iesit ok. Ce parere aveti de rezultatele analizelor si ce solutii mai exista pt constipatie ?. Am incercat deja duphalac, dulcopic, humana milchzucher. De o sapt face scaunele uscate cu sange si plange foarte tare. Nu ma lasa sa o ung cu unguent de galbenele la fundulet. E clar ca o deranjeaza ceva. In sept 2010 a facut o fisura anala care o luna mai tarziu s-a inchis. Dar cred ca a aparut iar. Chiar nu exista nixi o explicatie pt constipatie? Deja de jumatate de an plange cand face si acum are tendinta de a se abtine. Sigur o doare.

Va multumesc anticipat pt raspuns.
1 comentarii
0
17-01-2011, ora 17:18
kardula
Nu este medic/terapeut
kardula
Buna ziua!Nu sunt medic dar am avut o problema asemanatoare cu baiatul meu.constipatia. am fost la 10 doctori si nimeni nu a gasit cauza.au avut diverse pareri.mentionez ca locuiesc in Grecia.Copilul meu nu a facut treaba mare 18 zile.eram disperata, ii faceam clisma pt bebelusi dar acesta nu era un remediu.Singurul lucru care a ajutat copilul a fost un produs pe baza de lactoza de la Humana numit Milchzucker.acesta regleaza tranzitul intestinal.l-am folosit.doar 3 pachete si a ajutat foarte mult.mai ajuta si ceaiurile.multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul